DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 30. října 2015

Lakovací týden: Stilleto Flutter

Hezký pátek,
Kdo se stejně jako já těšil na víkend, tak je konečně tady... Umírám bolestí, nemůžu se pomalu ani pohnout a zjišťuji, že mne bolí svaly, o kterých jsem tak dobrých 6 let nevěděla, že mám. Holt první lekce F Boxu mne málem zabila a já si s chutí teď samozřejmě už vybírám růžové bandáže... Přece musím bejt stylová, no ne?
O dnešní mani, jsem Vám už říkala v úterním článku, kde jsem poprvé představila lak Flutter a to v kombinaci s Mystic. Moc mi to nedalo a při tvoření jsem chtěla ještě vytvořit výraznější kombinaci podobnou variantě Hugs&Living Mystery.


Stilleto Flutter




Stilleto
Stilleto bych popsala jako klasickou rudou s shimmerem. Přesně takový ten lak, co se nosil dřív, akorát hezčí a sofistikovanější. Na obrázku bohužel se mi povedlo nějak do něj při focení drbnout, ale stejně jde vidět, že nepruhuje. Pracovalo se s ním dobře a bez problému mu stačily dvě vrstvy (viz na obrázku) a já jsem z něj nadšená říkám si, že bych jej mohla vytáhnout jindy než na jiné kombinace. Obecně s takto shimmerovými laky mám problém a nejradši mám čisté krémovky, ale tenhle je prostě super. Mimochodem, doma mi ležel rok, než jsem se ho poprvé uráčila nalakovat!

Flutter
Tento lak i s jeho Mystic kombinací najdete ZDE.

Cena


Jak se Vám líbí tato kombinace? Co říkáte na samotý lak Stilleto?




























zde trošku upravená fotka, aby byl vidět i shimmer laku Flutter




























1 komentář:

Moc děkuji za Tvůj komentář :)