DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

sobota 31. října 2015

Lakovací týden: Street Smart&Quicksilver

Hezkou sobotu,
Už se pomalu blížíme do závěru tohoto týdne a s tím i k závěru lakovacího týdne. Dnes si dámě něco opět jednoduchého pro milovníky černých laků na nehty. Rozhodla  jsem se totiž zkombinovat černý lak s matem a dodat mu trochu lesku pomocí třpytek. Snad se Vám tato moje kombinace bude líbit!
Za lak Quicksilver děkuji českému SpaRitualu!


Street Smart&Quicksilver


 


Na tuto mani, jsem použila dva laky. Černý klasický, který jsem následně zalakovala matným top coatem a na něj pomocí houbičky nanesla průhledně černý lak s metalickými třpytkami. Lak se rozhodně dá použít i na celý nehet, ale díky použití houbičky, jsem třpytky zintenzivnila a chtěla nechat pouze matné konce nehtů, aby vznikl zajímavý efekt třeba na večerní mani k šatům. Rozhodně by se na tuto mani dal použít i lak se třpytkami třeba bronzovými, to by také mohlo vypadat zajímavě a také mani otočit a na špičky nanést třpytky a u kořene nehtu nechat právě matnou část.

Cena


Co Vy a polomatné kombinace se třpytkami? Nosíte? Máte rády černé laky?




















5 komentářů:

  1. Nápad super, ale nějak mi nesedí ta matná špička, která je s ostatními nehty nesouměrná ... buď celý nehet nechat lesklý, nebo bych dala matný topcoat přes vše :) :) :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nadhera, vypadaji uzasne.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímavé, efektní, moc se mi to líbí. Naopak mi ty matné špičky příjdou zajímavé a nevšední. Líbilo by se mi to jako mani k večerním šatům:-))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)