DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

středa 25. listopadu 2015

Alterna týden: Bamboo Smooth Kendi Pure Treatment Oil&Bamboo Smooth Kendi Dry Oil Mist


Krásnou středu všem, 
Dnes tu pro Vás mám první ze dvou příspěvků o Alterna olejích, které jsem už vyzkoušela. Klasickou verzi jsem měla v plném balení, kdežto sprej jsem měla několik asi cca 4 nebo 5 kousků malých cestovních balení, které vydaly za více než jedno plné balení, tak se nedivte, že na obrázku je pouze malé balení a také to, že jsem někde zatoulala fotky, takže jsem je musela přefocovat a už bohužel jsem neměla plná balení.


Bamboo Smooth Kendi Pure Treatment Oil&Bamboo Smooth Kendi Dry Oil Mist




Bamboo Smooth Kendi Pure Treatment Oil 
Tenhle olejíček jsem vlastnila jako první a kupovala jej právě k hydratačnímu setu (recenze ZDE). Musím říct, že se mi hodně osvědčil a považuji ho za jeden z nejkvalitnější možná dokonce i jako nejlepší, co jsem kdy měla a ráda se k němu vracím a vždy porovnávám s ním. Vždy udělal to, co měl, hezky zacelil vlasy, dávala jsem ho jak do mokrých, tak pak i vysušených vlasů a vlasy byly bomba - jiný styling stejně nikdy nepoužívám. Vlasy jsou po něm hebké, pružné a lépe v sobě drží vlhkost, takže se ani nekrepatí nebo tak. Prostě za mne opravdu perfektní olejíček. Navíc jedna lahvička mi vydržela dva roky! Co se týče kapátka, které by mohlo někoho odradit, tak za celé ty dva roky jsem s ním neměla žádný problém a krásně se dá nabrat.


Bamboo Smooth Kendi Dry Oil Mist 
Tenhle maličký vyšel na trh před rokem, samozřejmě po zkušenostech s klasickým jsem ho musela mít. Tenhle bych doporučila všem, co mají jemné vlasy a nepotřebují tolik oleje, aby se jim nemastily vlasy, nebo pro normální až suché vlasy, kdy jsem ho používala mezi mytím, aby se mi vlasy nevysušovaly, ale zároveň nepůsobily mastně. Rozhodně mě osobně stačí malé cestovní balení, tolik ho prostě nespotřebuji a primárně ho nepoužívám tolik jako klasický. Takže za mne toto je super vynález - ani pumpička v malém balení nestojí za prd, vše je propracované a jsem z něj stejně nadšená jako z klasiky.



Cena




Celkové hodnocení 
K tomuto není co dodat, toto je prostě nepřekonatelná láska a považuji tento olejíček za nejlepší, co jsem kdy vyzkoušela (oproti třeba Kérastase Ultimate, různých Loréal, Moroccan oil, Alterna Omega a dalších). Obě verze můžu doporučit obě na jiné použití nebo na jiný typ vlasů, ale tohle je prostě pro mne top. Navíc pokud je potřeba, dá se klasický olej smíchat s (jakoukoliv) maskou a udělat z ní ještě intenzivnější zábal. Takže tohle je také super vychytávka, kterou si ne se všemi oleji můžete dovolit.


Už jste zkoušely slavný Bamboo Kendi Oil? Co na něj říkáte? Máte jiný ("lepší") oblíbený olejíček?








4 komentáře:

  1. Já mám ráda takový ten smradlavý silikonový olejíček Chi. :) Ale tenhle vypadá dost dobře.

    OdpovědětVymazat
  2. Tento olejíček vidím poprvé, já používám buď od Avonu nebo Orofluido.. :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadají dobře oba dva :) Alternu už chci dlouho vyzkoušet :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  4. Ještě jsem Alternu nezkusila, tyto olejíčky vypadají hodně dobře. Až vyplácám svůj Syoos, tak se na ně podívám:))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)