DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

sobota 28. listopadu 2015

Alterna týden: Caviar Anti-Aging Omega+ Nourishing Oil

Hezkou sobotu,
Už se nám to krátí a pomalu se blížíme do konce tohoto týdne. Dnes tu mám ještě pro Vás jednu olejíčkovou recenzi. Tentokrát to je však z vyšší kaviárové řady a který jsem kupovala na vyzkoušení schválně na srovnání s Bamboo Kendi (recenze ZDE) a to hned po jeho dopoužívání. Takže myslím, že můžu být docela objektivní ve srovnání a snad Vám pomůžu s rozhodnutím.


Alterna Caviar Anti-Aging Omega+ Nourishing Oil


Balení
Oproti Kendi Oil tento olejíček dostanete v hezké luxusní krabičce, což u tak drahého olejíčku je docela příjemné. Ohledně samotné lahvičky, ač by se zdálo, že stejná firma, stejná kvalitní lahvička, zde mám pár námitek. Lahvička na poličku hezká, proti té moc nemám, luxusnějším dojmem působí, ale za to to kapátko. Když u Kendi jsem říkala, že funguje výborně, tak tady ani omylem. Vyloženě mám problém i malou kapku oleje nabrat, takže nakonec to dopadá tak, že se něco pokusím nabrat a když to nejde, tak jen namočím a tyčinku kapátka si otřu do prstů.

Efekt na vlasech
Můj první dojem, než mi pan Motyčka domrvil vlasy byl takový, že s mýma zdravýma vlasama, nic nedělal a považovala jsem ho za opravdu vyhozené peníze. Po vlasovém extempóre (článek TU), my stejně vždy více pomohl Kendi, ale poslední dobou, když nejvíce před umytím na noc dávám Rescue masku (recenze ZDE) a po jejím nanesení dám ještě tento ole, tak rozhodně efekt jde vidět více a i maska mi přijde, že má vyšší účinek. Takže takhle do masek ano, ale samotný asi spíše ne, to mám radši Kendi.

Cena

Celkové hodnocení
Celkově musím říct, že toto je trochu drahý špás na to, co dostanete. Osobně jej využívám jen do masek, do vlasů na mokro mi nedělá skoro žádnou službu a vystačí mi levnější Kendi olejíček. Takže pokud nevíte asi co s penězi, chcete ho vyzkoušet, běžte do něj, jinak radím jeho kolegu z nižší řady.

Už jste tento olejíček zkoušely? Zkoušely jste i Bamboo Kendi? Jaký je Váš názor?




3 komentáře:

  1. Já teda nevím, ale mně třeba nedělal s vlasy nic ani Kendi Oil..:-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a dávala jsi ho du suchých nebo mokrých vlasů?
      tyto oleje patří do mokrých
      jinak však píšu, že tento olej nic s vlasama nedělal sám o sobě, jen když jsem ho smíchala s maskou na vlasy

      Vymazat
  2. Díky za recenzi. Dám na tvojí radu a zaměřím se raději na ten Kendi Oil:))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)