DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 27. listopadu 2015

Alterna týden: Caviar RepaiRx Instant Recovery Shampoo&Caviar RepaiRx Instant Recovery Conditioner

Krásný pátek,
Už konečně je víkend za dveřmi, tenhle jsem myslela, že snad nepřijde. Na dnešní den jsem připravila recenzi na druhou "sadu" šamponu a kondicionéru, kterou jsem od Alterny vyzkoušela. Kupovala jsem si ji na prostřídání s hydratační verzí (recenze ZDE), abych nepoužívala pořád to stejné dokola. Ani u této sady nebylo výjimkou, že jsem si nemusela umývat vlasy více než 1x za týden.

Caviar RepaiRx Instant Recovery Shampoo&Caviar RepaiRx Instant Recovery Conditioner



Šampon
I tento šampon používám stejně jako všechny ostatní. Napěnit, umýt a to celé znovu. Vlasy mám po něm hezky čisté, řekla bych, že možná ani nejsou tak vysušené (na omak drhnou v ruce), jako u hydratačního, ale kloužou rozhodně více. Kvůli tomu ráda u této řady používám hydratační masku, abych pouze vlas jen neregenerovala, ale dostala do něj i vodu. Proti šamponu jako samotnému nemám nejmenší výhrady.

Kondicionér
Pro většinu z nás asi to nejdůležitější je, aby kondicionér hezky uzavřel vlasy a vlasy vyhladil. Rozhodně Vám můžu říct, že opravdu vlas hezky uzavře, je hebký na omak a opět dělá to co má. Nepozorovala jsem u něj tak viditelné účinky jako u hydratačního, ale to proto, že nemám tak zničené vlasy (občas se mi nějaký ten koneček ulomí, ale námět na horor to rozhodně není), abych tak velký rozdíl při jeho používání zaznamenala.

Cena

Celkové hodnocení 
Opět další produkty, které za sebe můžu jen vychválit. Jak jsem se již zmínila, neměla jsem a nemám tak zničené vlasy, aby musela tato sada činit zázraky, ale svoje rozhodně odvede a vlasy se po ní nelámou. Proto také preferuji hydratační produkty, protože vlasy nemám zničené, ale spíše vysušené a není to jenom tím, že bych je odbarvovala, ale je to i něčím jiným (soukromé věci tu s Vámi rozebírat nechci). Takže za mne této řadě rozhodně říkám ano.

Už jste zkoušely tuto řadu - tento set? Jste spokojené? Chcete vyzkoušet, nebo Vás tyto produkty (obecně na poškozené vlasy) nechávají chladné?







1 komentář:

  1. Mně tato řada docela sedla, stále o ní uvažuji, jestli tedy koupit to, co mi sedlo nebo zkusit zas něco nového, z profesionálních značek na vlasy :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)