DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

neděle 29. listopadu 2015

Alterna týden: Caviar RepaiRx Protein Cream & Caviar Replenishing Moisture Milk & Caviar Anti-Aging Blowout Crème

Krásnou neděli,
Dnes tu máme poslední den Alterna týdne, který doufám bude pro Vás dost naditý. Zbyly my tu tři produkty, které používám vždy do vlhkých vlasů před olejíčkem. Nikdy nepoužívám všechny zároveň spíše vždy podle kondice mých vlasů, a pokud vlasy foukám, tak vždy používám krém na foukání.

Caviar RepaiRx Protein Cream & 
Caviar Replenishing Moisture Milk & 
Caviar Anti-Aging Blowout Crème



Caviar RepaiRx Protein Cream
Kupovala jsem jej přímo na doporučení z české Alterny, když jsem prosila o radu, že vlasy se mi jednu dobu nezdály úplně ono. Bylo po zimě, já byla několikrát na horách a vlasy dostaly pořádný zápřah v zimě. První dojem byl velmi dobrý, znatelný efekt, že jsou vlasy pevnější hned po pár použitích. Z dlouhodobého hlediska, nechtěla jsem vlasy přeprotienovat, takže po vyřešení problémů jsem ho začínala používat každé cca 2 - 3 umytí, aby se mi vlasy nezačaly lámat z tohoto důvodu. Rozhodně je toto pro mne velmi užitečná věcička a i pro ty, které si chcou nechat narůst dlouhé vlasy a trpí na lámavost a třepení konečků.

Caviar Replenishing Moisture Milk
Produkt, který jsem kupovala na doporučení mé kadeřnice, prý je super. Slibuje silnou hydrataci, no nevím. na kom to testovali (já ho zkoušela v létě), ale teda žádnou tak převratnou hydrataci jsem nezaznamenala a trochu ho pro mne považuji za zbytečný produkt. Tak velký rozdíl s jeho používáním jsem na vlasech nezaznamenala a už bych si ho znovu nekoupila. Ale abych mu úplně nekřivdila, opravdu dobře se s ním rozčesávají vlasy.

Caviar Anti-Aging Blowout Crème
Produkt, bez kterého už nedám ani ránu, pokud si foukám vlasy a předtím jsem použila na mytí produkty Alterna. Nevěřila jsem, že takovýmto produktům dokážu propadnout a budu je vůbec používat. Nikdy jsem na foukání nic používala a přesto (asi díky kartáči a fénu, které používám) se mi vlasy foukaly dobře a dobře vypadaly. Ovšem jak jsem zkusila toto, tak vlasy se nejen, že se lépe a snadněji foukaly, ale byly i tak nějak hezčeji uhlazené, ale vlasy krém nijak nezatížil.

Cena

Celkové hodnocení
Verdikt je u mne jasný, rozhodně bych šla do Blowout Creme a za ten dám ruku do ohně, u Protein Creamu tam bych to viděla na nějaké menší - třeba cestovní balení, protože celé balení u mne bohužel nemá smysl a tak rychle ho nespotřebovávám. Co já osobně a pro mne hodnotím jako trochu zbytečný produkt je Replenishing Moisture Milk, které mne nijak neuchvátilo a na moje vlasy až takový efekt, abych ho musela pořád používat, neudělalo.

Co Vy a přípravky po umytí? Jaké používáte Vy? Jaké jsou Vaše oblíbené? Máte vyzkoušené tyto nebo jiné od Alterny?












4 komentáře:

  1. Tak jsem dneska na tvůj popud nechala v Douglas tisíce za Alternu. Jinak zajímalo by mě, jaký produkt, nebo třeba produkty Alterna jsou tvé opravdu nej nej nej? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moisture caviar šampon a kondiš, bamboo kendi oil a blow out creme, to je to co mi nejvíc pomohlo na vlasy, samozřejmě ne po dvou umytích, ale po půl roce jsem měla vlasy jak vyměněný

      Vymazat
    2. prostě ne vše za ty peníze stojí, ale tohle je moje topka

      Vymazat
    3. ale všechno, co mám vyzkoušené jsem nacpala do tohoto týden a z čeho jsem opravdu nadšená a rozplívám se nad tím, tak to je pro mne od alterny to nejlepší

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)