DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

čtvrtek 26. listopadu 2015

Alterna týden: Caviar Treatment Overnight Hair Rescue&Caviar Replenishing Moisture Masque


Hezký čtvrtek,
Dnes jsem pro Vás nachystala na dvě masky, které jsem poctivě pro vás prubla. U tohoto článku nečekejte srovnání, jedná se totiž o dva různé typy masek a to by pak adekvátní hodnocení nebylo. Každou popíšu zvlášť a pak jaký mají efekt jak zvlášť při používání do hromady. Snad Vám pomůžu při rozhodování.

Caviar Treatment Overnight Hair Rescue&Caviar Replenishing Moisture Masque









Caviar Treatment Overnight Hair Rescue

Jak jistě poznáte názvu, jedná se o noční masku. Masku nanesete na suché vlasy, necháte přes noc působit (když ji mám na vlasech, tak splétám na noc vlasy do copu) a ráno umyjete šamponem a upravíte vlasy jako vždy. Přiznám se, že prvních pár použití nijak nenasvědčovalo, že bych ještě tuhle masku mohla použít, ale po delším používání jsou vlasy jemnější a jakoby plnější. Rozhodně bych ji nepovažovala za nějaký zázrak, co hned něco vykouzlí, ale postupem času dokáže napravit zničené a oslabené vlasy. Co se mi líbí je, že vlasy po ní nejsou nijak mastné, nelepí a nedělá skvrny na povlečení. Takže její funkčnost hodnotím super, oproti jiným maskám se stejný efekt dostaví dříve a rozhodně splňuje to, co má.



Caviar Replenishing Moisture Masque

Toto je klasická maska - hydratační. Opět ze začátku jsem nijak z výsledků ohromená nebyla, ale postupem času jsem si k ní našla cestu a také mým vlasům hodně prospěla. Kombinuji ji jak s hydratačním šamponem a kondicionérem (recenze zde), tak i s řadou pro poškozené vlasy (recenzi čekejte také tento týden). S použitím u hydratační řady nevidím až takový rozdíl, protože tam už samotný kondicionér je hodně silný, ale u řady RepairX je výsledek znatelný. Za sebe tak můžu tuto masku doporučit, je dobrá, ale možná by se dala najít i lepší - nejsem moc masková a proto jich nemám tolik vyzkoušených.



Cena




Celkové hodnocení 

Celkově bych zhodnotila obě masky asi stejně. Splní to, co mají, ale možná někde najdete lepší (na to abych tvrdila, že jsou nejlepší, co jsem zkusila, jsem toho zkusila ještě dost málo). Rozhodně s nimi neuděláte chybu a Vašim vlasům jen prospějí, jen já z nich nejsem tak odvařená jak z kombinace šampon&kondicionér.



Co Vy a masky Alterna? Jaké máte vyzkoušené? Co říkáte na tyto?







1 komentář:

  1. Tahle značka mě hodně láká, ale ceny jsou na mě vysoké, když mi stačí i obyčejná Balea. Ale jednou si třeba udělám radost :) Zaujala mě ta noční maska, už jen proto, že nic podobného jsem nezkoušela.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)