DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

středa 9. listopadu 2016

Můj rok s čistícím masážním kartáčkem Foreo

Hezkou středu Vám všem,
Před rokem jsem dávala na instagram a facebook video s rozbalováním Foreo kartáčku. Jeho výběru předcházel tehdá důkladný průzkum a přímo komunikace s americkým supportem a teď se s Vámi o moje pocity a zážitky jdu podělit. 
PŘEDEM UPOZORŇUJI, ČLÁNEK NENÍ SPONZOROVANÝ!


Foreo Luna pro citlivou/normální pleť




Proč Foreo
V době asi před rokem, kdy jsem se rozhodovala, že si konečně pořídím nějaký kartáček na čištění pleti, jsem měla na výběr asi tak ze tří známých produktů, na které jsem našla recenze, a lidé o nich mluvili velmi kladně. Byly to Clinique kartáček, Clarisonic, Philips a v neposlední řadě Foreo. Postupem času a čtením mnoha recenzí jsem byla rozhodnutá si koupit Clarisonic, ikdyž jsem měla k němu a jeho podobným stejné výhrady, ale z těchto kartáčků byl nejlepší. První výhradou byla vyšší pořizovací cena. Ano jsou i levnější kartáčky, ale chtěla jsem už něco vyzkoušeného a na co najdu recenze. Další pak také nutnost výměn hlavic a hlavně to, že mám velmi citlivou, suchou, ekzematickou pleť a nově, jak jsem se nedávnou na kožním dozvěděla s dermatitidou v oblasti obličeje a jediný kartáček, který jsem byla ochotná použít na pleť - ten nejjemnější v ČR na trhu nebyl (a co jsem koukala na stránky Sephory, tak není doteď). Ale protože jako správný kosmetický maniak kosmetiky a průzkumu zahraničních webů nemám nikdy dost, objevila jsem kartáčky Foreo na stránkách českého Douglasu a začala trochu pátrat. 
Hlavním důvodem tedy proč jsem zvolila Foreo bylo to, že není třeba měnit hlavice, má velmi snadnou údržbu, vydrží dlouho na jedno nabití a hlavně, je opravdu vhodný i pro citlivou pleť, kde by klasický kartáček byl moc hrubý. To je dáno právě speciálním bezpórovým silikonem, ze kterého je vyroben a tedy nedrží se v něm bakterie. Hlavním důvodem tedy proč jsem zvolila Foreo bylo to, že není třeba měnit hlavice, má velmi snadnou údržbu, vydrží dlouho na jedno nabití a hlavně, je opravdu vhodný i pro citlivou pleť, kde by klasický kartáček byl moc hrubý. To je dáno právě speciálním antibakteriálním silikonem, ze kterého je vyroben. Takže po vyzkoušení v prodejně. Takže po vyzkoušení v prodejně a zodpovězení pár dotazů ještě přes oficiální support jsem se ho odhodlala koupit.

Vlastnosti a použití Foreo
Pár vlastností jsem Vám již rozepsala v mém sáhodlouhém proč, ale teď to trochu rozepíšu, abyste pochopili tak nějak celé.
U klasických kartáčků je strašně fajn, že mají držátko, ale Foreo je navržen tak, aby Vám padl do ruky a nebyl těžký, navíc díky použitému silikonu ani mokrý mi neklouže v ruce a dá se bezpečně ovládat. Co se týká ovládání, má tři "čudlíky" a to +, - a zapínání, takže jeho intenzitu si můžete nastavit sami. Má také dvě hlavice klasickou/na čištění pleti a anti-aging. Nabíjení je taky vychytané a to tak, že pokud se Foreo nabíjí (přes klasický kabel do zásuvky) jeho spodní část bliká a až je nabité úplně, svítí konstantně. A na cestování samozřejmě v balení najdete cestovní sáček.
Použití pro čištění i anti-aging je velmi lehké nanesete na obličej čistič, který běžně používáte (s Foreem by se neměly používat čističe s abrazivními složkami), namočíte Vámi vybranou stranu hlavice a zapnete. Intenzitu pulzací si můžete nastavit a čistíte jednotlivé části obličeje. Abyste věděli, kdy máte změnit partii obličeje, Foreo Vám po 15s zavrní. Pokud zmáčknete spouštěcí tlačítko znovu, budou pulzace konstantní a můžete čistit libovolně dlouho bez vrnění, a jak tlačítko zmáčknete znovu, Foreo se vypne. Ovládání je tedy velmi jednoduché. Tahy pro čištění a anti-aging najdete pak v obrázku dole.

Pleť po jednom roce používání
Účinnost takovýchto přístrojů se podle mého nedá hodnotit po krátkodobém - třeba dvouměsíčním používání, ale spíše z dlouhodobého hlediska. Ihned po použití jsou ovšem výsledky viditelné a to tak, že pleť je lépe vyčištěná díky lepšímu zapracování cleansing gelů/emulzí a díky pulzacím je taková plnější a lépe vsakuje krémy.
Z dlouhodobého používání jsem zaznamenala to, že pleť už je vypnutější a plnější pořád a hloubkové čištění u kosmetičky už není tak rozsáhlé a černé tečky se mi tvoří míň.

Cena
  • 4 599Kč [Douglas]

Celkové hodnocení
Celkově můžu říct, že jsem s Foreo velmi spokojená a rozhodně koupě nelituji. Pleť je čistčí a výsledky používání na ní jdou rozhodně znát. Pokud Vám můžu poradit, počkejte si, až Douglas bude mít nějakou akci, ať nemusíte platit plnou cenu, já díky tomu měla Foreo o nějakých 1 400Kč levnější. Dále pokud si Vaše Foreo zaregistrujete, máte záruku 10 let, že při koupi nového produktu Foreo, dostanete 50% slevu. Za mne tedy Foreo rozhodně ANO!


Už jste Foreo zkoušeli? Jste s ním spokojené nebo teprve plánujete koupi či se rozhodujete? Co si o něm a dalších sonických kartáčcích myslíte?



















4 komentáře:

  1. Diky moc za tuto recenziu.
    Uz dlhsie vaham nad jeho kupou, ale nepoznam nikoho, kto by ho mal a predavackam v parfumeriach neverim ani nos medzi ocami :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Za mě taky palce nahoru! Už to bude rok co mi slouží a stejný názor. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mam mini a miluju ho. Vazne funguje. Plet je daleko hladsi a jemnejsi.

    OdpovědětVymazat
  4. Hezká recenze, vždycky jsem ho chtěla vyzkoušet ale zatím koukám po těch levnějáích variantách :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)