DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pondělí 23. října 2017

Recenze: Artdeco Skin Perfecting Make-Up Base - podkladová báze bez silikovnů

Krásé pondělí přeji,
Já dnes tak nějak přežívám a začínám se modlit za pátek. To mi ale nebrání ve vydání dnešního článku ze sekce ne/dekorativky. Dneska si povíme něco o bázi pod make up. O těch u mne moc řeč není a tak to je třeba napravit (mám v zásobě 3, co jsem za poslední dobu stihla vyzkoušet, ale aby to tu nebyla nuda, tak se k nim dostaneme časem).


Artdeco Skin Perfecting Make-Up Base Silicon Free


Balení a aplikátor
Začneme hezky krabičkou. Klasická černá, pro Artdeco typická, nemám co vytknout, působí minimalisticky, ale víte co si kupujete. Báze je balená v pumpičkovém flakonu. Asi bych řekla, že to je spíše dobře, spotřebujete ji skoro celou, nicméně kamarádce se stalo (Moni v Turecku), že pumpička se pokazila, takže bázi složitě dolovala (takže velký trapas, pač si bázi koupila kvůli mne). Pumpička je v tomto případě fajnová, nedá vám toho moc ani málo a můžete i regulovat, kolik zrovna chcete.

Aplikace a efekt
Protože je báze bez silikonů, mohlo by se zdá, že budete muset roztírat velmi rychle. No je to z části pravda, nicméně když ji rozetřete nejdříve mezi prsty a pak až nanesete na obličej, tak dosáhnete hezkého rovnoměrného nanesení a nevpije se Vám na jednom místě. Báze docela pěkně klouže na to, jak již jsem zmínila "nemá" silikony (vždycky se nějaký nezbeda najde a já se přiznám, složení nezkoumám), ale nemá silikonový finish. Báze je lehká, lehce hydratuje a také lehce zmatní - rozhodně není oil-control a pleť i jak kdyby vyhladí.
Make up se za mne na bázi aplikuje hezky a vydrží mi o pár hodin déle (odličuji cca v 8 večer a make up vypadá stále hezky, neslije se večer tolik do vrásek atd.). Co se týká sypkých make upů, tak je pro ně perfektní a hezky se díky nim na pleť nanáší a nedělají fleky a samozřejmě prodlouží jejich životnost.

Cena

Celkové hodnocení
Bázi musí hodnotit velmi pozitivně, je krásně lehká, prodlouží životnost make upu v reprezentativním stavu a nemám s ní jediný problém a to až na cenu. Cena mi přijde za tak málo produktu, kterého je spotřeba a rychle ubývá (na celý obličej 1,5-2 pumpičky), docela vysoká. S tím tedy souvisí i to, že si bázi "šetřím" a používám ji pod sypké make upy a nebo když někam večer jdu, líčím se ráno a potřebuji, aby make up držel až do ranních hodin. Takže za mne tato báze má zelenou, ale jedině při koupi se slevou.


Už jste tuto bázi bez silikonů zkoušely? Co na ni říkáte? Jaká je Vaše oblíbená báze bez silikonů?








2 komentáře:

  1. Ta cena je opravdu docela raketa to je pravda :D už jsem o ní slyšela od jedné youtuberky a taky ji chválila. Mě se líbí, že je bez silikonů. Já teda používám báze především se silikonem, protože mám pocit, že je ta pleť taková lepší :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, bazi jsem koupila, ale silene mi pak droli makeup :/ Nevim co s tim.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)