DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

čtvrtek 12. října 2017

Recenze: Shiseido Perfect Hydrating BB Cream

Hezký čtvrtek,
Na dnešek jsem pro Vás připravila recenzi na produkt z trochu jiného soudku než je u mne zvykem. Nejraději nosím plně krycí make upy, ale v zimě jsem si řekla, že je potřeba i něco lehčího s čím není taková práce. Chápejte, ne každý den je čas (prostě se mi nechce), na "full face" make up. Takže jsem zašla do parfumerie a při zkoumání nějakého XX krému od Estée Lauder (pořád nemůžu přijít na to, kterej krém, co mě zaujal, jsem měla kdysi ve vzorečku) jsem objevila místo toho tento. Tak se pojďte se mnou podívat, co si o něm myslím.

Shiseido Perfect Hydrating BB Cream Ligh



Balení
Protože Shiseido je "luxusnější" značka, tak najdete BBčko pěkně v krabičce. Krabička je hezká stříbrná - taková klasika, nic velmi nápaditého a stejně tak i tubička, ve které je krém umístěn. Tuba je hezky měkká, ale přitom pevná, takže nepraskne, ale jde dobře zmáčknout. Co se týká aplikátoru, tak musím pochválit, hezky úzký do špičky - aneb vymáčknete tolik, kolik přesně potřebujete.

Aplikace
Protože mám velmi suchou pleť a přestože je tento BB krém hydratační, vždycky ještě nanáším chvíli před aplikací DDML+ od Clinique. 1. díky tomu, jak jsem suchá se mi neudělají fleky a vše je rovnoměrné a 2. nezačne mi pnout kůže v půlce dne - to tedy hlavně v zimě. Krém je docela lehký (není gelový nebo extrémně tekutý/hydratační), není hutný jako vyživující krémy, i když něco z této konzistence v něm najdete trochu taky. Zkrátka dobře se mi roztírá a dá se s ním dobře pracovat. A abych nezapomněla, nanáším ho prsty.

Efekt a výdrž
Tento BB krém bych na efekt zařadila k těm více krycím. Obecně u málo krycích make upů/krémů mám problém takový, že jak mám pihy, tak tyto tónující krémy spíše na mne vypadají jako fleky. U tohoto BBčka takový problém, díky jeho lehce vyšší kryvosti, než je u toho typu zvyklostí, nemám. Krém se lehce do pleti vpije a nesedí na ní. Musím ovšem upozornit, že to neznamená, že je otěru odolný, to není. Krém používám s lehce krycím pudrem a jsem spokojená, v klidu na něj můžu nanést bronzer i tvářenku a vypadá hezky přirozeně. 
S výdrží je to díky tomu, jak jsem suchá velm dobré. Nikam necestuje a těch cca 10h dá - což potřebuju třeba v práci, nebo někam na lítačku ideální, protože to pro mne není produkt, který bych chtěla používat na dlouhé denní nošení, ale spíše jen tak na to vypadat na chvilu k světu bez veliké námahy.

Cena

Celkové hodnocení
Na to, že jsem k tomuhle krému původně neměla takovou důvěru - už z principu a z mých zkušeností, musím říct, že jsem spokojená. Na takové to moje nošení, kdy potřebuji na chvíli vypadat hezky a zbytek dne je mi to jedno, ideální. Vypadá hezky přirozeně. Spotřebu také nemám nějak velkou, ale co si budeme povídat, není nejlevnější. Koupila bych si ho znovu (jak jinak než s min 20% slevou) rozhodně ANO.

Už jste tento BB krém zkoušely? Jaké jsou Vaše zkušenosti? Jaké jiné více krycí BB krémy máte v oblibě?












1 komentář:

  1. BBčka osobně nepoužívám, nicméně tohle je zajímavé. Za tu cenu bych si ho ale asi nekoupila ikdyž je to "luxusnější značka". Obal je moc hezký :3

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)