DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

středa 8. listopadu 2017

Recenze: GOSH COPENHAGEN Intense Eye Liner - Grey

Krásnou Vám přeji,
Dnes se nejspíše zavděčím milovnicím linek ve fixu. Úplně jsem zapomněla, že tuto linku doma mám. Ležela mi tam rok neotevřená a tak jednoho rána prostě musela být podrobena testu. Jak v něm dopadla, se dočtete níže.


GOSH COPENHAGEN Intense Eye Liner - Grey



Balení
Fixa je v klasickém balení s "ergonomickým" úchopem, takže se lépe drží než většina klasických tužek. Pro mne je důležité, že je pěkně hubená, tlusté tužky se mi nedrží dobře. Tužka není z nejlevnějšího plastu, ale velmi kvalitní (jako třeba pero od Missha), také není. Hrot je delší, ale krásně pevný a pružný a z materiálu typického pro tyto fixové linky.

Aplikace, efekt a výdrž
Protože má linka docela pevný hrot, tak se s ním krásně dělá tenká sytá linka přímo u řas. Pokud potřebujete silnější linku, dokážete ji položením hezky vykreslit, ale na tlustou linku se trochu nadřete. Nanáší se hezky precizně. Díky svému aplikátoru se může zdát, že hrot vysychá, nicméně ho stačí lehce položit a otřít/zatlačit a inkoust se doplní. Ocásek se dělá krásně precizně a snadno - pokud je dost vlhká špička.
Co se týká výdrže, tak ta je naprosto perfektní. 15h a linka se mi ani nehla. Barva byla krásně intenzivní celou dobu a nerozpíjela se.

Cena
Celkové hodnocení
Této lince nemám skoro co vytknout. Je krásně sytá, perfektně drží a dá se nanést precizně bez námahy. Zatím mi nevyschla a mám ji hodně dlouho a ani se mi nerozšklebil hrot. Tím usuzuji, že až dojde, tak prostě dojde. Za sebe, musím této fixe, říci ANO a časem půjdu pro další.


 Už jste nějaké linky od Gosh zkoušely? Jaké jsou Vaše oblíbené linky ve fixu? Jak se Vám líbí tyto?








3 komentáře:

  1. Já linky moc nepoužívám. A od Gosh jsem ty jo ještě nic nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mám práve tieto fixkové najradšej, lebo sa mi s nimi najlepšie pracuje. Teraz mám od Bourjois, ale už pomaly končí, tak sa začínam obzerať po novej. Vyskúšam teda túto :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá dobře, ale nějak nejsem sehraná s fixovým aplikátorem :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)