DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

sobota 20. ledna 2018

Recenze: Matis Paris Réponse Délicate odličovací duo pro citlivou a jemnou pleť

Krásný pátek,
Pro začátek víkendu jsem si pro Vás nachystala pečující recenzi. Bohužel se i z karty foťáku ztratilo asi 2000 fotek a tak dnes bohužel to bude bez mých fotek. Produkty jsem totiž již spotřebovala a tak není co fotit. Doufám, že mi to prominete a budete i tak s recenzí spokojení. Do série  značce Matis mám pár produktů a toto jsou první z nich.


  Matis Paris Réponse Délicate odličovací duo pro citlivou a jemnou pleť



Balení
Jak je z obrázku patrné, nekupovala jsem si každý produkt zvlášť, ale ve výhodném větším balení, které jsem teď již v prafumerii FAnn nenašla k prodeji. Nicméně, produkty si můžete koupit samostatně. Oba produkty jsem obdržela v jedné velké papírové krabičce v plastových lahvičkách. Mléko má pumpičku a tonikum klasický malý otvor v hrdle lahvičky. Oba typy aplikátorů, dle mého, byly k povaze produktů zvolené dobře a hezky se s nimi manipulovalo. Co oceňuji je to, že jsem do produktů viděla a věděla jsem tak, kolik mi toho zbývá.

Pleťové mléko
Mléko vždy nanáším na navlhčený vatový (100% bavlněný) tamponek, aplikuji po odlíčení odličovačem - pokud mám ten den make up a čistím, dokud nemám tamponek čistý. Mléko je opravdu jemné, řadí se spíše na lehčí stranu a nijak zvlášť jsem jeho vůni necítila. Nečistoty odstranilo lehce a jemně, bez nějaké větší námahy.

Pleťová voda
Jak vidíte z obrázku, tak voda je doslova růžová, lehce také voní po květinách. Není to nijak pro mne vtíravá ani silná vůně. Voda neobsahuje alkohol, takže je vhodná i pokud máte třeba menší ranky na obličeji. Stejně jako mlíčko jemně odstranila zbývající nečistoty. Protože jsem ji používala jako poslední čistící krok, nezapomněla sem si pleť opláchnout vodou - kvůli ekzému.

Cena 
  • Pleťová voda 400ml + pleťové mléko 400ml cca 1400 Kč [FAnn]

Celkové hodnocení
Protože mám velmi citlivou pleť a trpím na atopický ekzém a dermatitidu, tak si vybírám produkty určené na suchou a citlivou pleť. Tyto oba produkty musím označit za velmi šetrné, takže nějaké drasťárny na vytažení boláků nečekejte. Opravdu spíše slouží na očištění pleti od nečistot jako příprava pod krém. Přípravky mne nijak nepálily, nevysušovaly a ani při aplikaci na ekzém a dermatitidu nebyl žádný problém. Balení, které se povedlo koupit mne je opravdu velké a vydrželo mi skoro celý rok. Protože jsem do něj navíc nijak nezasahovala a od otevření myslím byla uvedena i dlouhá expirační doba od otevření, tak se mi opravdu vyplatilo. Za mne nemůžu jinak než této sadě pro citlivou pleť dát ANO a koupila bych si ji klidně znovu, kdyby byla ve FAnn opět dostupná


Už jste značku Matis zkoušely? Jaké jsou Vaše nejoblíbenější produkty? Používáte pleťovou vodu i mléko?



Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)