DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pondělí 26. března 2018

Recenze: Matis Paris SOS Nutrition - intenzivní krém

Krásný start do nového týdne,
Konečně jsem našla chvíli na sepsání nové recenze na další produkt od značky Matis Paris. Krém jsem kupovala současně se sadou mléka a vody (článek TU), abych měla komplet set a mohla tak poctivě vyzkoušet účinky na pleť. Bohužel, jako u minulého článku fotky jsou fuč, takže se budete muset holt spokojit s těmi z internetu.


Matis Paris SOS Nutrition



Balení
Krém jsem zakoupila v bílé papírové krabičce. Krabička byla z tvrzeného papíru a krém v ní byl pevně usazen. S ním jsem našla v balení také špachtličku a návod. Takže taková klasika, jako u všech dražších krémů. Samotný kalíšek a víčko byly také dobře udělané, rozhodně ne nějak odbyté. Ještě musím zmínit, že většinou na krému najdete ještě ochranný "poklop", který v tomto případě nebyl klasické plastikové víčko pod víčkem, ale alobalová folie na odtrhnutí. Což si přiznejme, musela sem nechat krém stéci zpět do kalíšku (se mi vykutálel po autě), než jsem jej začala používat.

Aplikace a konzistence
Konzistenčně odpovídá krém svému názvu SOS Nutrition - tedy výživný krém. Rozhodně bych ho zařadila k těm hustším, které jsem měla možnost zatím vyzkoušet. Takže abych Vám ho nějak popsala, hustší krém, který dobře drží tvar, když jej naberete. Takže ta špachtlička se někomu určitě na používání hodit může, krém z ní nesteče. 
Na celý obličej mi vystačila kulička o velikosti hrášku, hezky krém udělal tenký mastný film - pro mne na zimu super. Na jaře či podzimu jsem nanášela ještě méně a krém vmasírovala do pleti.

Používání a efekt
Krém mi vystačil cca na 3 měsíce používání a mezitím jsem při jeho používání přišla na tato fakta: krém je vhodný na noc, protože po probuzení jsem měla krásně jemnou pleť. Když jsem jej požila v zimě pod make up, tak měl tendenci make up oxidovat. S občasnou pomocí DDML+ jsem s ním zvládla celou podzim, zimu i jaro bez ekzému. Bohužel jsem nepozorovala žádné jiné zázračné účinky, ale i tohle je pro mou citlivou pleť dostačující.

Cena
  • 1999 Kč/50ml [FAnn]

Celkové hodnocení
Od tohoto krému jsme za jeho cenu měla docela velká očekávání, ale samozřejmě zázraky čekat nikdo nemůže. Krém bych zhodnotila tak, že je to taková jistota. Já se po něm neosypala, přežila zimu bez ekzému a nijak mi nevadil. Nicméně, nějaký top produkt to zase není a za třeba 1/3 cenu jsem už dokázala najít i lepší krémy. Za mne pokud vyloženě chcete Matis a peníze chcete investovat, tak ano proč ne. Je to dobrý krém, ale pro mne neurazil ani nenadchnul (viz zmínka o DDML+), takže jé už bych si jej příště nekoupila.


Co Vy a Matis Paris krémy? Které máte vyzkoušené Vy? Do kterých jste se zamilovaly a bez kterých dokážete žít?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)