DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

úterý 24. dubna 2018

Recenze: Matis Paris SOS Paste

Krásné úterý,
Dnes jsem tu pro Vás s poslední recenzí z mini série se značkou Matis Paris. Článků jsem původně měla v plánu ještě o dva více, ale to bych si musela zapamatovat jména všech krémů, když se mi povedlo ztratit fotky, že.
Nicméně dnes Vám představím mandarinkovou pastu, která mi nejednou zachránila den.

Matis Paris SOS Paste


Balení
Jak už jsem v této sérii zmínila několikrát, ani tento produkt se neobejde bez krabičky. Krabička jako o všech produktů pevná bílá, obalená v celofánu, kde uvnitř najdete tubičku pastou. Přestože se zdá, že by produktu mohlo být za ty peníze málo, opak je pravdou. Tubička ještě v mém starším provedení (které se mi povedlo vyhrabat zapadlé doma) má šroubovací víčko, na které se dá postavit. Vzhledem k povaze a konzistenci produktu, je tento typ balení naprosto ideální.

Aplikace a efekt
Jak jsem již naznačila výše, jedná se o pastičku. Pokud pastičku rozbalíte, trošku vymáčknete, tak nečekejte nic hladkého/krémovitého. Pastička na první dojem může působit  hrudkovitě, ale spíše bych to nazvala tak, že není úplně jemná jako krém. je velmi hustá a hezky po nanesení drží na svém místě. Ze své zkušenosti musím potvrdit oficiální popisek a to ten, že je opravdu nejlepší ji dávat pouze na postižené místo (ne matlat i všude okolo) a nechat na něm v tenké vrstvě zaschnout a nechat působit přes noc.
Na mne pastička má dva účinky. Prvním je že bolák zmenší, není tak červený a urychlí proces "zrání" a dá se tak rychleji vymáčknout. Druhým je ten, že bolák mi přes noc zklidní tak, že mi skoro zmizí. V obou případech nevypadám další den jak jednorožec a za pomoci kouzel make upu můžu vylézt mezi lidi.

Cena

Celkové hodnocení
Za sebe tuto pastičku mohu rozhodně doporučit a budu ji kupovat znovu. I když se 20ml zdá málo, tak jsem tubu nedokázala, před projitím exspirace, spotřebovat. Pokud hledáte něco podobného, můžete zkusit z lékárny Skinoren, nicméně ten na mne neměl takový efekt a ještě špatně zasychal, když jsem jej nanášela tenké vrstvě (přeci jen to je krém) a měla jsem ho vždycky rozpatlaný od vlasů všude. Takže za mne tomuto produktu říkám ANO.

Už jste nějaké lokální krémy na pupínky zkoušely? Které vyhovují Vám? Které kupujete Vy?




Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)