DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pondělí 28. května 2018

Recenze: GOSH COPENHAGEN Foundation Plus+

Hezké pondělí Vám přeji,
Na dnešek mám pro Vás recenzi na make up od značky Gosh. O jejich super CCčku, jsem již psala a protože jsem byla spokojená, tak jsem musela vyzkoušet i další produkt z jejich make upové řady. Protože mám ráda krycí make upy, rozhodla jsem se pořídit jejich nejvíce krycí make up. Tak se teď pojďte se mnou podívat, jak prošel mým testem.


GOSH COPENHAGEN Foundation Plus+




Balení
Jak je z obrázku patrné, make up je v plastové lahvičce. Lahvička je bytelná, ale přesto měkká, takže se dá hezky zmáčknout, abyste make up dostaly ven. Víčko to stejné, hezky drží. Co jen tedy mi je záhadou a ještě jsem nepřišla na odpověď, tak je to, jak dostanu zbytek make upu (ještě úplně na dně nejsem) ven.

Aplikace, efekt a výdrž
První, co musím zmínit je to, že se jedná o make up s vysokým krytím. Tudíž tento make up patří mezi ty hutnější, přesto všechno, je ale krémový a hezky se roztírá. Pokud jej však dáte moc, můžete mít problém s tím, že bude dělat pruhy a špatně se roztírat - chce ho opravdu jen malinko. Na pleť si hezky sedne a vpije se. Ale pozor, pokud máte  mastnou/smíšenou pleť, tenhle make up pro Vás vhodný nebude, protože je docela mastný. Já sama ho používám, když mám vysušenější (ne vysušenou a  šupinkovatou) pleť - to je totiž ta doba u mne, kdy nejlépe vypadá. Ve zbytcích případů byste byly spíše jak olejová lázeň nebo vysušená popraskaná zem. Nicméně jinak mi dělá krásnou hladkou pleť.
Ohledně výdrže, tak za mne toto je zde trochu slabší. Rozhodně ho nedávám do kategorie otěru odolných a long lasting make upů. Mne hezký vydrží cca 10h, pak se mi začne slévat do vrásek) v tomhe ohledu jsem docela pes a chci aby mi make up vydržel cca 12h ve velmi dobrém stavu.

Cena

Celkové hodnocení
Tento make up jsem kupovala na vyzkoušení, že chci něco opravdu hutného, velmi krycího. To jsem také dostala a v tomto ohledu jsem velmi spokojená. S čím jsem už méně spokojená je výdrž, otěru odolnost a to, že na mé pleti vypadá málo kdy velmi pěkně (v překladu, pleť je správně "dehydratovaná" tak, aby na ní make up hezky přilnul). Z tohodle důvodu tento make up mezi mé favority rozhodně neřadí (o malé škále barev nemluvě) a znovu už bych sis jej nejspíše nekoupila.


Už jste nějaký make up od značky Gosh zkoušely? Jaké máte zkušenosti Vy? Co říkáte na tento make up?












Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)