DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 1. června 2018

Recenze: ORLANE Anagenese vyplňovač vrásek okolí očí a rtů - Points Vulnerables Filler

Krásný pátek všem,
Dnes u mne na blogu nakousneme novou kategorii produktů, kterou jsem ne že začala používat, ale jednou za čas vyzkouším, pro udržení stavu pleti. Jedná se o vrásky, tak teď si půlka lidí začne klepat na čelo, že přece v mém věku nemůžu mít žádné vrásky. Opak je pravdou, suchá pleť v kombinaci se stresem a změnou dejme tomu životní fáze, se holt na pleti podepsali a tak se mi objevily první vrásky. Nechci s vráskami úplně bojovat, je to přirozený proces, ale zase nechci být scvrklá jak sušenka ve 30ti. Proto jsem se rozhodla při nějakém tom náročnějším období jednou za čas (třeba za rok, rok a půl) pleti pomoci "boostem". Vrásky se mi udělaly kolem pusy a pod očima - klasické vrásky od úsměvu. Tak se pojďme podívat na to, zda tento produkt splnil má přání.

ORLANE Anagenese Points Vulnerables Filler - vyplňovač vrásek okolí očí a rtů



Balení
 Jak už obrázek napovídá, krém najdete v papírové krabičce, dobře zabalený, kde nehrozí poškození vytlačovacího mechanismu, takže hodnotím pozitivně. Samotný krém je balený v něčem podobném jako je klikací rozjasňovací pero. Vše je uděláno z kvalitního plastu a modrý "čudlík" na konci jde hezky zmáčknout, aniž byste se báli, že něco praskne. Protože krém má lehčí konzistenci, hodnotím balení jako dobře vybrané, nestane se totiž tak, že si ho naberete moc. Na moje problémové oblasti mi stačily celkem tři zmáčknutí.

Aplikace a efekt
Aplikaci jsem již trochu nakousla v předešlém odstavci. Je opravdu velmi jednoduchá a ve spojení s balením nemám námitek. Krém je lehčího rázu, nelepí a hezky se vstřebává a na kůži tak trochu taje. Takže chce to pracovat rychleji než rychlostí lenochoda, pak nechat vstřebat a následně nanést Váš běžný krém. Aplikuje se 2x denně - ráno a večer, make up s ním drží stejně dobře jako bez.
Mírné zlepšení pleti jsem viděla už po cca dvou týdnech a plný efekt se dostavil asi po měsíci a půl používání. Rozhodně mi pomohl a vrásky kolem pusy nejsou tak hluboké. Co se týká těch okolo očí, tam už to taková sláva není, ale také trochu pomohl. Balení mi vydrželo na používání 2x denně cca 3 měsíce. Poté, co jsem jej přestala používat, jsem nějaká zhoršení pleti nezaznamenala.

Cena

Celkové hodnocení
Produkt musím ohodnotit kladně, až na jednu jedinou maličkost a to cena/velikost balení, což úplně není nejlepší poměr. Rozhodně musím říci, že mi krém pomohl, splnil očekávání a možná bych ho i třeba jednou koupila znovu, ale nejspíše ještě vyzkouším i něco jiného. Nicméně tomuto produktu říkám ANO i přes jeho cenu a nutnost aplikovat ráno i večer.

Už jste zkoušely kosmetiku Orlane? Jaké jsou Vaše oblíbené produkty? Vyzkoušely byste toto krémové sérum?









Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)