DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

neděle 7. října 2018

Recenze: Karl Lagerfeld + Model co Luxe Highlighting & Glow - Opal

Krásnou neděli,
Před časem jste u mne na blogu mohli najít recenzi na tekutou rtěnku od KL, která pochází ze stejné limitované edice. A protože, abyste ještě měli možnost nakoupit, tak si dnes něco povíme o druhém produktu, který jsem při nákupu rtěnky pořídila.

Karl Lagerfeld + Model co Luxe Highlighting & Glow - Opal


Balení
Jako u tekuté rtěnky, plast je podobný až na to, že je jeho provedení v matu. Musím říct, že mat dodal balení i jistou funkčnost, při otvírání rozjasňovač v rukou neklouže. Balení je lehké, hezky minimalistické a praktické, rozhodně ho tak musím více pochválit než balení rtěnky. Jediné mínus je, že při otvírání musíte možná trochu více zabrat, než jste u takovýchto produktů zvyklé. Samotný produkt má za mne moc hezký reliéf, který nijak neovlivňuje nanášení, přestože se zdá, že by díky jeho výšce mohl.

Aplikace, efekt a výdrž
Po vyzkoušení několika typů štětců se mi nejvíce osvědčil jemný, hladký s pružným syntetickým vlasem. S tímto typem štětce není rozjasňovač úplně všude, protože je velmi jemný a má poměrně vysoký reliéf. Rozjasňovač je hezký měkký a máslový a po nanesení na tváři krásně odráží světlo a pokud jej nanesete víc, může působit až mokrým dojmem.
Pokud ovšem nanesete rozjasňovač prstem, tak je skoro stejně krásně pigmentovaný jako stín - doporučuji třeba na projasnění do středu oka.
Barvou je Opal hezký universální přirozený odstín pro světlou pleť, velmi sem si jej v létě užila, když jsem nosila BB od Shiseida. Bohužel, ale má také jednu velkou vadu. Jsem holt zvyklá nosit make up někdy i více než 18h denně a tento rozjasňovač mi bohužel nedal v dobrém stavu v létě (při klimatizaci) ani těch 10h. Za tuto cenu jsem bohužel čekala lepší výdrž. I přes použití fixačního spreje, jsem musela - když jsem ještě někam večer šla, rozjasňovač odpoledne poupravit, protože skoro nebyl vidět.

Cena

Celkové hodnocení
Musím říct, že tento rozjasňovač je opravdu krásný a nebýt výdrže, rozhodně bude patřit mezi mé oblíbence. Takhle ale bohužel mu za sebe zelenou dát nemůžu. Potřebuji trochu víc výdrže na moje celodenní nošení. Pokud se ovšem nemalujte na tak dlouhou dobu nošení jako já, bude rozhodně krásným universálním kouskem do sbírky.

Jaké produkty už jste od Karla zkoušely z této kolekce? Máte tento rozjasňovač? Co na něj říkáte?












4 komentáře:

  1. vypada hezky...a jaky je za tebe top rozjasňovač? zrovna shåním na nadchåzející plesovou sezonu 😁

    OdpovědětVymazat
  2. Za mne jsou TOP rozjasňovače od Chanelu - vždy je mají v nějaké limitce a hlavně v té vánoční

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný! Ale opravdu velkáá škoda té výdrže :-( ale jinak na oko je moc pěkný.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se hodně líbí ty jednoduché obaly. Barva je taky moc hezká, ale od Karla jsem zatím nezkoušela nic :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)