DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

čtvrtek 8. listopadu 2018

Recenze: Medik8 Gentle Cleanse čistící pěna s rozmarýnem

Krásný čtvrtek Vám přeji,
Dnes se ve spolupráci s firmou Medaprex podíváme na to, jak v mém testu dopadla tato čistící pěna. Tyto čistící produkty používám vždy jako konečnou fázi při čištění pleti (po odličovači, pleťovém mléku a vodě), abych měla jistotu, že jsem z pleti, po celém dnu nošení make upu, dostala pryč všechny nečistoty, které by se pleti nemusely líbit. Proto tyto produkty nevybírám za účelem odličování, ale za účelem úplného dočištění pleti.


Medik8 Gentle Cleanse

Balení
Pěna Vám dorazí (jako ostatně všechny Medik8 produkty, co jsem zatím vyzkoušela) v hezké minimalistické bílé krabičce. To mi přijde jako takový standard. Samotná lahvička je z lehkého, ale pevnějšího plastu, který je lehký - na cestování fajn. Jak je u tohoto typu produktu zvykem, má pumpičkový aplikátor. Nemám k němu výtku, je hezky měkký a dá se s ním upravovat i dávka.

Aplikace, použití a efekt
Já aplikuji na navlhčenou pleť půl pumpičky - to mi hezky vystačí na celý obličej, vmasíruji do pleti a opláchnu vlažnou vodou. Prostě žádná jaderná fyzika. Pěna se nanáší hezky, je příjemně měkká, dá se s ní hezky pracovat a nikam neutíká. Díky tomu jí stačí docela málo a tak dlouho vydrží. Pěnu jsem používala pouze na noc, jak jsem již zmínila, poslední fázi čištění. Z pleti hezky dostala zbytky make upu a jiných odličovacích přípravků, byla šetrná, pleť nepodráždila, a přitom dobře odvedla svoji práci.
Ohledně vůně, tak ta je specificky jemná, vůbec nevtíravá a jde cítit po rozmarýnu. Pokud Vám ovšem rozmarýn nevoní a přesto byste chtěli pěnu vyzkoušet, tak to nevadí, pěna z obličeje pak (alespoň za mne) nejde vůbec cítit.

Cena

Celkové hodnocení
Pěnu nemůžu hodnotit jinak než pozitivně s dodatkem, pokud nenarazím na něco lepšího, kupuji znovu. Pleť krásně vyčistí, a přitom vůbec nevysušuje. Jako atopik mám velmi citlivou pleť a ani při podráždění jsem neměla žádný problém. Navíc ikdyž je cena vyšší, vydržela mi přes tři měsíce. Takže za mne říkám ANO.

 A jaký je Váš oblíbený produkt na dočištění pleti?







Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)