DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pondělí 12. listopadu 2018

Recenze: By Terry CC Lumi-Serum

Hezké pondělí,
Dnes jsem tu pro Vás s článkem napůl dekorativním a napůl pečujícím. Ještě jsem se nerozhodla, kam bych tento produkt zařadila, nicméně rozhodně stál za vyzkoušení. Řeč je o CC séru od značky By Terry, které má pečující vlastnosti, a přitom může sloužit k tónování pleti, nebo dokonce k projasnění make upu. Tak se pojďte se mnou na něj podívat.


By Terry CC Lumi-Serum Sunny Flash




Balení
První, co uvidíte je krabička samozřejmě, za mne velmi pěkná a povedená, nemám co dodat. Jakmile se probojujete dovnitř, vykoukne na Vás skleněná lahvička, která je docela těžká a úplně tento produkt nemám tendenci s sebou brát na cesty. Musím zde zmínit i víčko, nevím, zda je to jen můj případ, víčko v pohodě doléhá, ale jde hůře zatlačit. Sérum má jako aplikátor zvolenou hezky měkkou pumpičku, myslím si, že je to vhodné a nemám námitek.

Aplikace a efekt
Než se rozhodnete sérum vymáčknout, je potřeba lahvičku pořádně protřepat a až pak mačkat pumpičku. Mne osobně stačí asi tak půlka pumpičky. A teď jsou dvě varianty za mne, jak produkt použít. Buď nanesete přímo na pleť - ta se vám lehce natónuje a nanesete třeba make up na sérum a nebo zamícháte sérum do krému nebo v mém případě do make upu a nanášíte tak. Já nanáším s make upem a dosahuji tím toho, že světlejší make up si přesně natónuji tak, jak zrovna potřebuji a lehce ho naředím, že není tak krycí (jako make up používám Dior Backstage). Na co musím upozornit je to, že nijak zvlášť vlastnosti make upu neovlivnil, jen zabarvil, projasnil a naředil.

Cena

Celkové hodnocení
Celkově musím hodnotit sérum jako velmi povedené, až na to tužší zavírání víčka s ním nemám problém. Velmi jsem si ho oblíbila přimíchávat do make upu a dělat tak svěží vzhled. Za mne rozhodně super investice, která Vám vydrží dlouho, a ještě Vám pomáhá bojovat s pigmentovými nedokonalostmi.


Už jste něco od značky By Terry zkoušeli? Jaký je Váš oblíbený produkt?















Dior Backstage 0N a CC serum

 Dior Backstage 0N + CC serum

 Dior Backstage 0N + CC serum

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)