DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

sobota 25. srpna 2012

Co s sebou na dlouhý let

Milé děti,
Protože za pár hodin dneska odlítám z Prahy (výjimečně, většinou to je z Vídně) na dovolenou to exotických krajin a čeká mě dlouhý let, tak jsem si pro Vás připravila takový miničlánek, co všechno za kosmetiku si beru s sebou do letadla a jaké ostatní věci si beru a v poslední řadě, v čem cestu a s čím cestuju.


Kosmetika 
S kosmetikou cestuju radši nalehko, nejen že je těžká, ale také jí můžete mít jen omezené množství v letadle, ale to nejnutnější je v pohodě. Pokud nemusíte, tak se na dlouhý let nemalujte. Stejnak se Vám líčení rozmaže, kůže bude suchá díky klimatizaci v letadle a na letišti, takže to spíše nadělá paseku. Radši použijte tónující krém.


moje celá výbavička

Vlhčené ubrousky jsou pro mě nezbytností, nosím je vždy v kabelce, protože nikdy nevíte, kdy se někde polejete, či upatláte. Já s sebou do letadla beru jedno minibalení vlhčených ubrousků, pak také deodorant v ubrousku, opravdu to je dlouhý let, takže nic nenechám náhodě a pak také samozřejmostí je u mne Lactacyd pro intimní hygienu - na letišti se mi opravdu sprchovat nechce.

Kartáček a psta, bez toho taky necestuju, když letím někam daleko. Nesnáším, když nemám vyčištěné zuby třeba 24h, ble fuj hnus.
opět Rossmann
Krémy, tak ty jsou pro mne nezbytností, od přírody mám totiž suchou kůži a tak je tahám každodenně sebou. Tentokráte jsem si nabalila krém od La Roche-Posay z cestovní sady a mini Neutrogenu (Rossmann) na ruce - bez té nepřežiju jediný den.


Termální voda ve spreji, je to poprvé co s sebou tahnu takouto věc, ale tak snad mi pomůže, že nebudu tak seschlá jak sušenka. Uvidíme, zda zaboduje (opět ze sady od La Roche-Posay).

Desinfekční gel, lepidlo na nehty, kapky do očí a tester od parfému je trojce, co opravdu nemůže chybět. Jakožto nositelka gelových nehtů si opravdu nedokážu představit, že bych lepidlo pro všechny případy s sebou neměla. Pak desinfekce - na letištích jsou tisíce lidí a všichni na všechno šahaj a když si zrovna nemáte možnost umít ruce, tak se dosti hodí. Kapky do očí proto, že mám suché oči. A nakonec vzorek parfému, ten pro případ, že ten můj by už přestal vonět.


cestovní sada od La Roche-Posay

Nezapomeňte vše dát do taštičky s takým tím úchylným zipem, co požadují na letišti.

Zábava
Co s sebou většinou tahám já, je kniha, zatím jsem si ještě nepořídila iPad, takže proto. Jinak mám s sebou noťas, iPhone se sluchátkama a bratra, kterej mě provokuje, takže je o zábavu postaráno.
Oblečení
Pokud nemusíte stejně jako já vypadat jak ze žurnálu až doletím na místo (nečeká Vás hned schůzka apod.), tak já zásadně cestuju v teplákách, tričku, mikině klokance a teniskách. Je to to nejpohodlnější co si umím představit a prevence proti zimě na klimatizovaném letišti a letadle. Pokud jako já vystoupíte v tropech, tak si sebou přibalím do letadla žabky a kraťasy.
Ostatní 
Z ostatních blbostí, co s sebou tahám, jsou to sluneční brýle (někdy normální brýle, jsem slepá jak krtek a čočky moc nenosím). Pak kapesníčky, Ibalgin, kreditku, pas a další miliardu věcí co je potřeba. Záleží na tom, kam letím a jak moc dané letiště znám a vím jak se tam pohybovat a co si tam můžu koupit.

2 komentáře:

  1. Ahojky. Kde sezenu ten deodorant? Letim 27 hodin. Tak at neobtezuji spolucestujici😂

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)