DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

středa 22. srpna 2012

Make up na léto/letní líčení

Ahoj lidi,
Protože je léto a já ještě nenapsala článek, jak takové správné letní líčení vypadá a neukázala Vám, jak se já toto léto maluji, jaké produkty k tomu používám. Tak jsem se to rozhodla napravit.

Základ
Já obvykle začínám tím, že na očištěnou pleť nanesu trochu lehkého hydratačního krému a nechám vsáknout, popřípadě nanesu tónovací krém či BB cream od Garnier.

taky máte tak divnej pohled po ránu?
Make up
Na léto kvůli pocení je vhodné zvolit lehký make up. Já bohužel volím Color Clone od HR, protože jaksi make up, který jsem si vybrala v parfumerii neuměli (docela naštvávající) - tento make up, je spíš na jaro a podzim, není úplně hustý, ale lehký taky ne.
Na ruce ho smíchám s iluminátorem Sun Beam a nanesu na obličej pomocí štětce od MAC 183. Poté nanesu i korektor a nechám hodně dobře vsáknout, protože se v létě potím jak vrata od chlíva a nechci, aby se mi potom make up roztekl (mezitím něco udělám, většinou se oblíknu :D)







Pudr a tvářenka
Vše důkladně zafixuji pudrem od MAC sheer loose powder NW 20 (bohužel tento odstín přestali vyrábět a mám poslední balení) k tomu používám štětec na pudr Barbara Hofmann (Douglas). A následně nanesu tvářenku. Já si oblíbila duo Benefit Hoola se štětcem NARS blush brush 6 (Sephora) a vytvořím kontury lícních kostí a zvýrazním je.
Oči a obočí
Na obočí používám tužku od Chanelu #30 Brun Naturel. Jen ho lehce vykreslím, aby bylo výraznější.
Většinou stíny v létě přes den nenosím, protože se potím a tak, ale když už jen přece, tak nějaké světlé např. Artdeco #29 a protože jsem blond a černá tužka na oči je pro mne moc tvrdá, tak používám Yves Saint Laurent #2 Dessin Du Regard. Protože mám prodloužené řasy (článek o nich bude brzo), tak používám řasenku Extreme Lashes black.

 








Bronzer, illuminator
V tomto ohledu hodně záleží na zbytku make upu (rtěnce a očích), takže tento krok i někdy vynechám, ale letošním hitem se pro mne stal Estée Lauder Pure Color Illuminating Powder Geleé, který nanáším na lícní kosti a tím dodám jiskru obličeji. Pak ještě dovytáhnu některé kontury illuminatorem nejčastěji (NARS Copacabana nebo Benefit Sun Beam).


 tvářenka dotónovaná brozerem





Rtěnka

Nevím proč, ale letos jsem se zamilovala do světle růžových odstínů, nebo pastelově růžových. A mou nejčastější volbou je pro každodenní nošení HR Wanted Rouge #001 Charm, MAC Viva Glam GaGa, MAC satin Snob a Lancome Rouge in Love #340B Rose Boudoir.




3 komentáře:

  1. máš vždy nádherná odstíny rtěnek !

    OdpovědětVymazat
  2. teda rtů... barvy rtěnek sem myslela :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jsi fotogenická, jen se neumíš sama vyfotit..:-D
    Růžová rtěnka ti sluší více mi přijde, jsi taková více, ehm, sexy no, prostě ti víc sluší.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)