DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

čtvrtek 4. října 2012

Nákupy za září 2012

Ahojte lidi,
Tak dneska bych Vás chtěla informovat o mých zářijových nákupech, které se uskutečnili. Něco jsou moje stálice, něco věci, které jsem chtěla už delší dobu a pak věci, na které jsem omylem narazila, a strašně se mi zalíbily.

Balea limited edition cream Europa  - to se tak procházím a najednou uvidím třpytivý krém na nohy. No prvně to ve mne vzbudilo úsměv, ale pak když si uvědomíte, že to má i růžové balení a vy zrovna akutně nějaký ten krém potřebujete, tak ho berete všema deseti a ještě si to pochvalujete, jak je to super, že se vám tak hezky třpytí nohy. Hydratační efekt taky docela fajn, ale krém od Avonu daleko lepší :)


Benefit Big beuatiful eyes - tak na toto jsem už také dlouho koukala a na dny Marienne si udělala nejednu radost... :) korektor a troje stíny, které mi přesně sednou, takže také můj nový oblíbenec.

Esté Lauder rtěnka Signatura #01 Pink Sand – taky to znáte, že si jen tak jdete a narazíte na super nude růžovou, která vydrží? No, tak já už jo, zamilovala jsem se a k šedému svetru nevezmu nic jiného :P

 
Chanel make up Vitalumiér Aqua #B40 je make up, který jsem už strašně dlouho chtěla a taky jsem se konečně dočkala a mám ho doma. Na léto opravdu super (mám sušší pleť) a krásně drží, kombinuju ho s pudrem/tvářenkou z letní série.



Chanel pudr/tvářenka Soleil tan de Chanel luminous bronzing powder #907 Sable beige – na něj mě musela paní od Chanelu trochu ukecávat, ale teď nelituju (1-3 tvářenka, 4 – 5 pudr, 6 rozjasňovač, 7 kontura), opravdu pokryje všechny potřeby, barvy super.
Lady Gaga Fame – článek a recenze je již na světě, takže není moc co dodávat.



Make up forever lesk na rty Shine metal collection M10 – protože hitem letošního podzimu jsou temně červené rty a protože nemam temně červený lesk, tak jsem šáhla asi po nejlepší volbě. Určitě můžete čekat recenzi.


Veld’s olejový odličovač clean clean je můj stálý miláček na odličování, nic nového pod sluncem.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)