DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

středa 19. března 2014

Recenze: Elséve Total Repair Extreme maska na vlasy

Ahoj,
Dnes je středa 13:00 hod a to je přesně čas na další článek - recenzi. Tentokrát na masku na vlasy, kterou používám už pár měsíců.

Elséve Total Repair Extreme mask


Balení
Zde není co vymýšlet, klasický kelímek, který by mě ovšem v regále nijak neoslovil. Víčko je červené s tím, že jeho vrch je bílý s malou prohlubní (ideální na to, aby Vám např. šampuk nikde nelítal). Dobře se otvírá i mokrou rukou ve sprše.

Nanášení a efekt
Konzistenčně je maska hodně řídká. Hair repair masku s přívlastkem extreme si představím hodně hutnou masku a hlavně extrémně vyživující, která vlasy udělá jemné, a budou se s ní dát krásně rozčesat. Díky tomu, že je maska řídká, tak jí spotřebovávám velké kvantum, docela špatně se mi nanáší a přijde mi, že se i hůř vsakuje a pak vlasy jdou i hůře rozčesat (a to i po 10min) - rozčesávám tanglem.
Vlasy si nenechávám uschnout samovolně (trvá jim to třeba i půl dne - bůh ví proč), takže foukám.  Před foukáním do nich dávám pouze Kérastase Intialiste serum a pak jdou hezky rozčesat. Jak foukám, tak nějakou změnu jsem nezpozorovala, snad jen to, že jsou trošku sušší a méně pružné (to se mi s hutnější maskou nestává). Po vyfoukání jim také chvíli trvá, než si sednou a taky mi přijde, že jsou vlasy méně poddajné a těžké/unavené.
Jak jsem už zmiňovala v článku o vlasech, tak si myju vlasy jednou za týden. V tomto období, jsem zaznamenala, že se mi vlasy více mastí u pěšinky (klidně už i za pár hodin) a délky jsou hodně suché.

Cena
  • cca 150 Kč/300ml [drogerie]

Celkové hodnocení
Tuto masku jsem dostala darem v jednom swapu. Musím říct, že sama bych si ji rozhodně nekoupila a ani teď si ji znovu nekoupím. Cenově mi přijde, že je dobrá, ale nelíbí se mi, co mi dělá s vlasy. Mám po ní hned umaštěnou pěšinku, zplihlé, unavené a suché vlasy, které jsem kvůli tomu teď musela nechat ostříhat (možná právě ona měla z následek to šílené lámání a třepení vlasů). Takže za mne tato maska rozhodně ne.


Co Vy a tato maska na vlasy? Jaké hair repairy používáte?







16 komentářů:

  1. Elseve masky jsem ještě nezkoušela, ale myslím, že by mi udělala to samé co tobě, protože vlasy se mi po takových věcech hodně rychle mastní a musím opatrně vybírat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mně se mastí/mastila jen pěšinka, což ta to obvykle nedělala :/ a vyměnila sem masku za jinou výživnou a hned byl rozdíl vidět

      Vymazat
    2. masky a kondicionéry se dávají vždy na délky, je jasné, že po každé péči na vlasy pokračující po šamponu se Vám budou mastit vlasy pokud to dáte na hlavu, protože vesměs vše obsahuje silikony, to ví většina žen

      Vymazat
    3. V recenzi jsem nikde nepsala, že používám masku až ke kořínkům. Z BP a dalších článků o vlasech to nikde není psáno, protože mám ODBARVOVANÉ vlasy, tudíž přírodní které mi rostou od pěšinky jsou jiného typu a nemám potřebu na ně používát kondicionér (chápejte odrostlou část/pěšinku) a jak jsem už navíc zmiňovala jiné masky mi toto nedělají

      Vymazat
  2. Konkrétně tuto masku jsem neměla, zato jsem vyzkoušela plno jiných od Elseve a všechny mi přišly dost fajn, ale tak já nemám problémové vlasy, takže mi sedí téměř vše.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já dřív Elséve taky používala, ale za poslední roky mi přijde, že hodně upravili receptury a ty masky a kondiše jsou naprd

      Vymazat
  3. Já si nemůžu vynachválit Kallos Latte :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tu jsem měla taky a zničila mi vlasy, strašně se začaly lámat a třepit :/

      Vymazat
  4. Dřív mi tato maska vyhovovala, teď nedělá zhola nic, takže za mě taky ne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no mně spíš přijde, že ty vlasy jsou po ní dokonce i o trochu horší

      Vymazat
  5. Já mám šampon i kondicioner, který je o hodně hutnější než maska a je vpohodě, i maska mi přijde dobrá:) a mě se práve vlasy přestaly mastit:)

    OdpovědětVymazat
  6. masky Elseve podle mě celkově nestojí za nic. já teď používám Macadamia Natural Oil a je to nejlepší maska, co jsem kdy měla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj ta je dobrá, mam ji ráda, ale vadí mi, že není thermoreaktivní, proto mám radši Kérastase Nutrithermique, ta dělá stejný efekt, ale navíc mi vlasy i ochrání

      Vymazat
  7. Elseve masky mám docela ráda, ale tohle je propadák :(

    OdpovědětVymazat
  8. Hodně let jsem používala high end produkty na vlasy a v posledních měsících jsem se vrhla na zkoušení drogérkových přípravků, pod vlivem dobrých recenzí na blozích. Samozřejmě jsem to stále prokládala produkty Kérastase a Redken, no ale suma sumárum, mám pocit, že moje vlasy nejsou už to, co dřív, takže už na drogérkové přípravky kašlu, dopotřebuji to, co mi přijde ok a mávám jim. Barva i melíry dělají své, takže do budoucna prostě vlasové přípravky nebudou to, na čem budu šetřit.... Tuto masku mám také a první dojem ok, ale přesně to, co píšeš, po vysušení mám vlasy spláclé, mastnější, než obvykle. Elseve fakt neeee, to už je lepší snad Gliss Kur. Ale na Kérastase prostě nemá nic. To je moje zkušenost ...

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, no, to si ma teraz dosť zaskočila. Ja som začala skúšať túto radu pred dvoma dňami a som nadmieru spokojná. Mám vlasy ako od kaderníka. Vyskúšala som šampón, dokúpila som si balzám a sú úžasné. Mám mierne sa vlniace vlasy a po prežehlení sú naozaj ako z reklamy. Príde mi teda zvláštne , že maska je taká, ako píšeš. Vďaka za radu :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)