DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pondělí 30. března 2015

vyhlášení giveaway za facebookovou 400!!

Hezký pondělní večer,
Bohužel jsem přes den neměla tolik času udělat kontrolu přihlášených a jejich komentářů, takže je vyhlášení až teď večer. Ještě, než Vám prozradím výherce giveaway, tak pár slov k tomu, co opět z Vaší strany proběhlo a utvrdilo mne to, pouze v mém názoru.
Nejsem člověk, kterému, když napíšete, do emailu, že potřebujete vyhrát, ať zfalšuju/ovlivním výsledky vyhodnocení giveaway. Promiňte, ale kde to jsme... S tím navazuji na další emaily, které mi opět chodily, typu proč je toho v giveaway tak málo. To už komentovat nejde, ale co mne zarazilo nejvíce, byl fakt, že jedna čtvrtina z Vás byla ani nebyla schopna si přečíst podmínky soutěže a splnit je, ale ještě navíc některé z Vás se neobtěžovaly ani napsat svoje vlastní komentáře k použití růžové vody, ale kopírovaly cizí. Potom, co se mi dneska stalo v osobním životě (ne žádná tragédie typu rozchod apod., pro ty, kdo by zase měl chuť šířit drby) už přetekla poslední kapka a vyvstala ve mne otázka, zda to vůbec mám zapotřebí. Říká se pro dobrotu na žebrotu, ale i já, moje nervy a trpělivost a ochota á své hranice a zde už pohár vína přetekl. Tak jsem se rozhodla svůj život si ulehčit a nepořádat již žádné giveaway (minimálně ne z vlastních peněz, nebo se kterým bych měla "práci"), protože očividně Vy nemáte úctu ke mne, tak proč bych se s něčím takovým pro Vás měla dělat.





Teď už ovšem k té příjemnější části a to k výherkyni...

Prosím, ať se mi Jana ozve do emailu.
A Vám všem, přeji dobrou noc!



13 komentářů:

  1. Vítězce gratuluji :-) Co si někteří lidi dovolují je už vrchol, poslední dobou se tady s tím roztrhl pytel, rozhodně si nemyslím že je těch věcí málo, je jich tam až moc a je tvoje věc kolik tam toho dáš :-) někteří by se měli nad sebou zamyslet, já ještě u žádné blogerky nevyhrála a nepotentuji se z toho :-) děláš dobře Blondies :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Gratulujem :) Je to nechutné, trápne a drzé čo si niektoré "dámy" dovolia...

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji :-) Nektere slecny vazne nepochopim, jak si muzou nektere veci dovolit a neni jim to ani trosku hloupe...

    OdpovědětVymazat
  4. Výherkyni moc gratuluji :). Tvé rozhodnutí chápu a plně ho respektuji, ačkoliv mě mrzí, že i my, co jsme podmínky splnily, a čteme tvůj blog, tím pádem o možnou výhru také přijdeme :). Nicméně nečtu tvůj blog jen kvůli GA, ale kvůli tomu, že mě moc baví, takže to nic nemění na tom, že se sem budu ráda vracet :). K zmíněným slečnám radši bez komentáře, to se nedá ani slušně pojmenovat :D.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to teda zírám, že někdo může být takový. Gratuluji vítězce.. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Opravdu nepochopím, co si někteří lidé dovolí... Pokud sledují blogy jen kvůli GA, prosím, je to jejich věc, ale ještě takto rýpat? To je opravdu vrchol... A chápu Tvé rozhodnutí, protože pak Ti zůstanou ty čtenářky, které Tvůj blog opravdu zajímá. Jsem jedna z nich a držím Ti palce!

    OdpovědětVymazat
  7. Gratuluji Janě a těším se, že se o něčem z výhry dočtu na jejím blogu. :)

    A k úvodu článku - nevím, co dodat. Jsem ráda, že můj blog je malý, když už nějakou giveaway udělám, tak mi takové zprávy nechodí, protože nejsem v hledáčku "lovkyň výher". A teda nechápu, jak jim může připadat zrovna tahle cena nic moc, vždyť je skvělá. To jako čekaly, že jim ze svého koupíš pytel věcí od Chanelu?

    OdpovědětVymazat
  8. Kočko, nic si z těch slepiček co ti píší ty inteligentní maily nedělej. Už jsme to řešily, takové si nezaslouží ani tvojí zmínku o nich. Výhra je krásná, bohatá, ze tvé vlastní kapsy, takže ať si ty Nanynky trhnou nohou.
    Gratuluji výherkyni, výhra jí jistě potěšila.
    Tvoje věrná čtenářka :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to je opravdu už moc! Psát, že toho je málo! Vůbec se nedivím tvému rozhodnutí a podle cen už teď lituji, že jsem to propasla:(

    OdpovědětVymazat
  10. Cožéé? Že je toho málo, si dělají srandu? Ach jo, ten náš národ, věř mi, že já bych udělala stejné rozhodnutí.
    Jinak gratuluji výherkyni :)

    OdpovědětVymazat
  11. Nemám slova .. jak tohle můžeš někdo napsat? Nic si z toho nedělej! Giveaway byla úžasná a myslím že nejsem jediná, která odebírá tvůj blog kvůli jiným věcem než jsou dárečky :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Ty bláho! :-o Tohle ti je opravdu někdo schopen napsat? Chtěla bych vidět ty ubožáky. Kolik soutěží pořádají oni? Žádnou a ještě remcají, žebrají a ani splnit podmínky neumí... jen nabagrovat rychle něco zadarmo. Ty jo. Sice nejsem ve tvé situaci, ale i tak mě to dokáže vytočit, co to vůbec existuje za lidi. Neskutečný. Mimochodem někdo si dovolil napsat, že je toho málo? To jako reakci na tuhletu fotku? To je vtip?! Tvému rozhodnutí se nedivím...
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
  13. Vůbec si z toho nic nedělej, to je závist ;-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)