DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pondělí 13. července 2015

Recenze: GOSH cosmetic CC krém #03 Sand

Příjemný start do nového týdne,
To že potkám dobrý produkt, za super cenu se mi stává málo kdy, ale to aby byl hoden článku a toho, abych ho používala skoro denně a nahrazovala jím můj svatý grál, to se mi snad stalo asi tak jednou nebo dvakrát. A přesně o takovém produktu bude dnešní článek

GOSH cosmetic CC cream #03 Sand SPF 10


Balení
První čeho si všímám, je balení... Jsem asi vadná, ale obecně mi vadí tubičková balení (občas je to i o nervy s pastou na zuby), protože prostě nevím, kolik mi toho zbývá a u make upů obzvlášť. Plast je neprůhledný a má úzký aplikátor, takže není problém vymáčknout malé množství (za to jedno malé plus). Celkově mě balení nijak neuchvátilo, ale zase je dobré na cesty, že je lehčí než skleněná lahvička.

Konzistence, aplikace a výdrž
Teď asi to více důležité, co Vás zajímá víc... Proč jsem se do tohoto produktu zamilovala. Konzistencí vůbec nepřipomíná make up, ani krém, spíš něco jako make up s hutností hodně hutného hydratujícího krému (ne takovému tomu extra hutnému, co vyloženě musíte z kelímku dolovat). Pigmentace je středně vysoká až vysoká (což já vyhledávám), ale s odstíny je to horší. Na můj vkus jich je dosti málo a jsem zvyklá na širokou škálu. Aplikace je dost jednoduchá - nedělá fleky, hezky se vpracovává do pleti, právě jako můj oblíbený GA make up, já pod něj nepoužívám krém, protože sám o sobě hydratuje a nechávám ho chvilku si sednout a pak přes něj používám Clinique Superbalanced Powder Make Up (strouhací pudrový make up - JIŽ SE NEVYRÁBÍ, ale podobný, ovšem ne strouhací pudr, má i GOSH - tento), který mu ještě dodá trochu krytí a dotónuje do mého podtónu pleti. 
Jeho malou slabinou je menší výdrž, jsem zvyklá se třeba v 5h ráno namalovat a fungovat s bezchybným make upem třeba do 10 do večera a pokud je potřeba, tak ještě déle. Tady je doba výdrže tak těch 6h, pak se mi trošku začne mastit čelo (což u mne je ojedinělý jev) a pak stačí ale jednou přepudrovat a vše je v pohodě. Jinak drží pěkně, nestírá se a dycky ho hodně večer z obličeje ještě odlíčím.

Cena

Celkové hodnocení
Musím říct, že jsem k tomuto produktu byla hodně skeptická, protože v oblasti make upů si potrpím kvůli atopickému ekzému na kvalitu. Tento cc cream u mne ekzém nezvládá a nezakryje, ale dny mimo ekzém je super alternativou, když chci svůj GA make up vystřídat. Co vidím jako další nevýhodu je to, že hodně rychle ubývá a s jeho cenou, kdybych ho používala ve stejné míře jako make up, tak se dostanu na stejnou částku jako při používání GA make upu, který mi vydrží lahvička tak cca rok, takže že by bylo jeho používání výhodnější bych neřekla, spíše je to příjemnější změna. Navíc díky odstínům ho budu nosit nejspíše jen v létě (to mi při lehkém opálení #03 Sand sedne perfektně).
Rozhodně tomuto produktu dávám zelenou a jsem z něj mile překvapená a můžu ho jedině doporučit (a Vy víte, že když se jedná o make upy, tak toho moc není).

Jak se Vám tento CC cream líbí? Chcete ho vyzkoušet, nebo už jste mu propadly tak jako já? Už jste něco od této značky vyzkoušely? Jakou recenzi na GOSH produkt byste chtěli příště (nákup zde)?








11 komentářů:

  1. Mě teda GOSH moc nezaujala a zatím si nic pořizovat nebudu. CC krémy mám ráda, ale vyhýbám se všemu, co má v názvu slovo "illuminating" :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no možná děláš i chybu, protože tady žádný illuminating se nekoná ani v malém množství :)

      Vymazat
  2. Vypadá zajímavě. Hlavně mě zaujala jeho konzistence, ale s mojí mastnější pletí si ho ale asi nemohu dovolit. Tubičkové balení také úplně nemusím, jediné u čeho mi to vyhovuje, jsou balzámy na rty. Jako příští recenzi bych uvítala Multifunkční tvářenky :)

    BO Berries

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to asi ne, kdyžtak koukni to MBP v záhlaví, ať můžeš porovnat jaký typ pleti mám a co si vybírámza výrobky, ať můžeš srovnávat

      Vymazat
  3. Vypadá velice zajímavě. Já když jsem byla u stojanu Gosh, tak jsem prakticky po podkladech vůbec nekoukala.. Mám jich doma docela dost, tak musím nejdříve spotřebovat ty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no já bych taky normálně nekoukala, ale slečny mne ukecaly a toto je prý to nej co tam mají :)

      Vymazat
  4. Já prostě na BB a CC a bůhví co ještě moc nejsem, jsem klasik :D Mám ráda klasické makeupy ať už hutnější nebo jemnoučké fluidy ,které na pleti skoro nejsou vidět.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to klobouk dolů, když obstál i u tak náročné uživatelky, jako jsi ty. Když něco pochválí vyznavačka naprosto špičkové kvality, tak na tom něco asi bude. Třeba na léto je to velmi vhodná náhrada make-upu. Díky za recenzi a podrobný popis a samozřejmě i za perfektní fotky.Určitě se na něj podívám:)) S tvářenkou jsem maximálně spokojená, teď v létě,jak jsem opálená, dávám všechny odstíny dohromady a je to super, krásně pigmentuje a drží:))

    OdpovědětVymazat
  6. Značka GOSH není na českém trhu dlouho, na Slovensku produkty prodávali mnohem dřív a právě tam jsem poprvé sáhla po očních stínech (perleťové ve skleničkách), které se bohužel již nevyrábí. Výborné jsou podkladové báze pod oční stíny (v různých odstínech) a CC krém jen a jen chválím!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to si pěkně mimo, značka Gosh měla už v ČR eshop a už se v ČR prodávala, byla na několik mlet stažena z českého trhu a znovu se sem dostala až letos...

      Vymazat
  7. Bohužel CC krém o kterém je tu řeč se už nevyrábí. prostě, co je dobré, to zpravidla zmizí z trhu. Velká škoda, protože za rozumnou cenu super!!! Nyní pouze BB cream (asi 12 euro na Slovensku. No zřejmě si jej pořídím) nebo změním značku, ale příliš velké peníze za BB krém nedám. Jak jsem zjistila známější značky nemají tak super produkt jakým byl CC krém firmy GOSH.
    GOSH má dekorativní kosmetiku dobrou, ale krémy na obličej (denní a noční mne vůbec neoslovily). Jinak za rozumnou cenu báze pod oční stíny a také řasenky nejsou špatné.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)