DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

neděle 1. listopadu 2015

Lakovací týden: Folk nails

Hezkou neděli,
Dnes tu mám závěr lakovacího týdne. Doufám, že jsem některé z Vás, které lakování nehtů moc nemusí, nejsou na něj, nebo nosí modeláž, moc neznudila. Už ale slibuji, že se tu objeví i jiné věci a hlavně také recenze a možná nějaká ta vánoční giveaway.


Folk nails





Nicméně, dnešní nailart jsem tvořila stejným způsobem jako Paisley nailart, ale s "moravským motivem. Přiznám, že mi nedal tak zabrat, protože se nemusela dělat vyloženě nonstop piplavá práce a dalo se "kreslit" normálně. Na kreslení jsem i použila stejné štětce, ostatně ani jiné nemám, ani neplánuji pořizovat, protože se nailart nijak moc nevěnuji, takže se snažím používat hlavně to, co už mám doma.
Systém laků, do kterých jsem tyto kresby dávala se jmenuje Gold - opět stejné jako u Paisley a ani teď nezklamal, co ovšem ale zklamalo, jsou moje nehty. Před měsícem nám totiž rupl radiátor s já pak vytírala ten nános, co z něj vytekl bez rukavic a díky tomu, se mi začaly dělat záděr a mám trošku sušší kůžičku i přesto, že můžu patlat krémy a olejíčky jak chci, tak to omluvte...

Cena

Jak se Vám "Moravské" nehty líbí? Co vy a takové zdobení na nehtech? Už jste zkoušely řadu Gold? Chcete recenzi?










8 komentářů:

Moc děkuji za Tvůj komentář :)