DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pondělí 7. května 2018

Recenze: Lush Black Rose tónovací balzám

Krásné pondělí,
Hned na začátek nového pracovního týdne jsem pro Vás nachystala, i když to nevypadá, barevnou a pečující recenzi zároveň. I když se to nezdá, tak i z černé může být růžová. A přesně o tom to dnes bude...


Lush balzám na rty Black Rose





Balení
Zde bohužel nemám moc co chválit. Klasický balzámový obal, který ovšem neocením. Kolečko na vysouvání mi přijde docela malé a např. se zmrzlými prsty a sníženou motorikou hůře ovladatelné. S tím souvisí i tvar balzámu. Kulatá tyčinka. Moc nechápu, když je tenhle balzám tak pigmentovaný, proč spíše nemá rtěnkové balení, které si myslím, bylo více vhodné. Aplikace by byla rozhodně jednodušší.


Aplikace, efekt a výdrž
Aplikaci jsem již lehce naťukla. Bohužel balzám je docela pigmentovaný a klasická kulatá tyčinka tomu úplně neprospívá. Kdyby měl tvar rtěnky, bylo by to super. Nicméně, dá se hezky nanést i tak, ale pozor na kontury, ty se hůře vykreslují.
Balzám funguje na thermo principu. To znamená, čím vyšší teplota, tím víc růžovější je. V praxi, čím víc si mnete rty, tím víc růžovou pusu máte. S výdrží bych to viděla spíše tak, že balzám rty lehce obarví (pak to ovšem lehce dolů nejde) - jako stain a dobře drží. Nijak se mi nerozpíjí a většinou během dne doplňuji do středu rtů. Rozhodně není jako rtěnka. Navíc já mam u tohodle balzámu docela výhodu, sama mám dost červené rty a když se mi trochu setře, nejde to tolik vidět.
V poslední řadě, co musím zmínit je vůně, já cítím jak med, tak koření. Rozhodně mi voní, ale na puse vůni cítím jen chvilku. Rozhodně bych vůni označila za výraznější a někomu by při delším čuchání mohla vadit.


Cena

Celkové hodnocení
Tenhle balzám mohu hodnotit spíše pozitivně. Protože se jedná o tónovací balzám, nečekám od něj žádnou přehnanou péči, spíše to tónování. Rty Vám velmi lehce zhydratuje, ale žádné extra vyživení či hydrataci jsem nezaznamenala. Ono dávat barvící balzám na "poškozené" rty není dobrý nápad, nevypadalo by to pěkně. Takže moje očekávání tento balzám rozhodně splnil. Koupila bych si ho znovu? Možná, záleží na tom, jak moc by mne omrzela barva. Ale na zimu je rozhodně dobrou variantou, pokud nechcete vyloženě rtěnku.


Už jste tento tónovací balzám zkoušely? Co na něj říkáte? Používáte jiné barvící balzámy?









1 - jedno přejetí, 2 - více přejetí, 3 - více přejetí + rozehřání třením o prst


Prst po tření třetího proužku










3 komentáře:

  1. Mě ta dekorativka z Lushe nikdy nelákala, takže jsem ani nevěděla, že něco podobného mají. Docela se mi ten nápad líbí, ale nejsem si jistá, jestli se mi chce investovat do něčeho, co bych nepoužívala tak často.

    OdpovědětVymazat
  2. To jsem ani nevěděla, že značka Lush vyrábí balzámy na rty :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle je pro mě novinka, jsem nevěděla, že mají i dekorativku. :) Balzám nevypadá špatně.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)