DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pondělí 20. srpna 2018

Recenze: Karl Lagerfeld + Model co Lip Lights Liquid Matte - Modern Muse

Krásné pondělí Vám přeji,
Přestože si skoro vůbec dekorativní kosmetiku už nekupuji - krom toho, co mi tak nějak dojde (debordelizace musí být, ale minimalismus asi v tomto směru nikdy nedokážu zavést - pokud chcete, dejte mi dolů do komentářů vědět, zda byste stáli o to, jak se mi povedlo zredukovat moji kosmetickou sbírku o 2/3), ale udělala jsem teď tak trochu výjimku a koupila tekuté rtěnky, které jsem chtěla vyzkoušet za ty, co jsem vypotřebovala. První z nich je tato z limitované edice od Model co ve spolupráci s návrhářem Karlem Lagerfeldem, do které kvůli Karlovi vkládám velké naděje. Tak se pojďte se mnou podívat na to, jak dopadla v mém testu.

Karl Lagerfeld + Model co Lip Lights Liquid Matte - Modern Muse



Balení
Parametr, podle kterého hodně z nás nakupuje, nebo minimálně jeho oko zachytí. V tomto případě zachytí balení Vaše oko obzvlášť. Ale hezky popořádku. Rtěnku dostanete zabalenou v klasické průhledné plastové krabičce, nic zvláštního. Zvláštní a zároveň pro KL typické se nachází až v ní. Rtěnka je balená v plastu, ale bohužel jsme se nedočkali kvalitnějšího provedení, jako má třeba Huda. Obal je sice udělaný z lepšího plastu, ale tak trošku může působit jako kosmetika pro děti, kterou kvůli velikosti obalu ani nemůžete strčit do menší kabelky.
Samotné lahvička a to, co se ukrývá po odšroubování mi připomíná balení lesků a rtěnek od Gerard cosmetics. Malé zrcátko na jedné ze 4 stran rtěnky a v hlavičce aplikátoru led světýlka. Sice to mysleli asi dobře, ale úplně jsem s tímto nebyla spokojená u Gerard a nejsem ani teď ze dvou důvodů. Zrcátko se i obouchalo v kabelce a světýlka, která mi svítí na rty, mi občas zkreslují - při špatném světle, konturu rtů.
Ohledně aplikátoru mám také pár poznámek. Aplikátor je klasický chlupatý, ale je chlupy jsou mnohem kratší než u běžných lesků. Pak také je hubenější a není tak měkký. Za mne musím říct, že mi tahle kombinace vyhovuje velmi a dokážu s ním vytvořit hladkou, nerozmazanou konturu rtů a nemusím tak nic doopravovat korektorem.

Aplikace a výdrž
Teď něco k obsahu. Rtěnka je rozhodně tekutější, než jsem byla zvyklá u ostatních značek. Nicméně v kombinaci s aplikátorem a její pigmentací, když jí naberete méně, tak se nanáší perfektně a nemám absolutně, co vytknout. Rtěnka je plně krycí v tenké vrstvě a dá se trochu i navrstvit. Na rtech je velmi pohodlná a ani mi rty skoro nevysušila. Vydržela mi celý den, přežila pití, ale už nepřežila ve středu rtů nudle k obědu na Olomoucké. Nicméně rty stačilo osušit ubrouskem a rtěnku do středu a mohla jsem fungovat až do večera. Takže také výdrž vidím jako velmi dobrou.
Co jsem NEzaznamenala, tak je to to, že by rtěnka dělala čmouhy nebo se nerovnoměrně nanášela, drolila (pokud dáte tekutou rtěnku v moc tlusté vrstvě, tak z mých zkušeností, se drolí úplně každá) a nedržela na svém místě.

Cena

Celkové hodnocení
Až na vnější obal bohužel rtěnce až na to, že je z limitované edice, nemám co vytknout. Aplikátor v kombinaci s její konzistencí je pro mne perfektní, nanáší se krásně, krásně vypadá i vydrží a není problém ji dostat kompletně ze rtů dolů. Takže za mne této rtěnce říkám rozhodně ano a kupujte, dokud je.

Co říkáte na tekuté rtěnky od KL? Už jste nějaké zkoušely? A co ostatní produkty z této kolekce? Zaujaly Vás?














3 komentáře:

  1. Tuhle značku znám pár krátkých let. Když se řekne Karl L., tak se mi ihned vybaví pouze jeho kabelky. Popravdě jsem ani netušila, že vyrábí i kosmetiku, takže tahle tekutá rtěnka je pro mě od Karla L. velkým překvapením :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já Karla a jeho práci sleduji už déle, takže pro mne to nejsou pouze kabelky, ale také jsem byla (příjemně) překvapená, že tu máme od něj i limitovanou edici kosmetických produktů. V této kolekci nejsou jen produkty na rty - lesky, rtěnky, ale i rozjasňovače či paletky stínů :)

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)