DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

úterý 25. září 2018

Recenze: Medik8 Ultimate Recovery Intense cream

Krásné úterý,
Před nedávnem jsem byla opět oslovena eshopem medaprex.cz, zda opět nemám zájem od nich něco vyzkoušet. A protože jsem nemohla říct ani jedno křivé slovo na jejich produkty, spolupráci jsem uvítala.
Tentokráte jsem spíše volila pečující kosmetiku, ale i nějaký ten přípravek na čištění pleti u mne také časem na blogu najdete.
Mým prvním spotřebovaným, a tedy i plně vyzkoušeným produktem je jejich krém pro velmi suchou pleť. A protože se již blíží podzim, tak určitě recenzi na výživný krém uvítáte.


Medik8 Ultimate Recovery Intense cream






Balení
Krém Vám přijde v menší bílé krabičce. Nic extra, prostě klasika, která působí příjemně, elegantně a minimalisticky. Samotný krém je v tubičce. Když jsem to uviděla, měla jsem docela strach, ale pak jsem pochopila, že díky konzistenci je toto balení zvoleno perfektně, a tak nějak si ho v kalíšku neumím představit, pač by byl všude.
Tubička krému je dělaná z dobrého plastu, není křehká, ale přesto se dá hezky zmáčknout. Otvor na hrdle je velký tak akorát a krém jde dostat ven v požadovaném množství, jaké chcete.

Aplikace a efekt
Přestože jé krém výživný, je docela tekutý, ale zároveň hutný. Na celý obličej mi vystačila asi kulička o velikosti hrášku. Krém se příjemně nanášel, přestože někomu by se mohlo zdát, že je horší na roztírání. Já krém neroztírala na pleti, ale mezi prsty a do pleti jej vtlačovala.
Krém jsem používala vždy na noc - přeci jen jsem jej používala od léta do podzimu a přes den by nedělal dobrotu. Přesto jsem efekt na pleti viděla už po týdnu. Celé jaro a začátek léta jsem hodně trpěla ekzémem - hlavně ze stresu a velmi se to na pleti projevilo, přestože jsem už žádná aktivní ložiska neměla. Pleť se mi díky němu hezky zklidnila a vrátila do normálního stavu, začala být opět pružná a nebyla tak vysušená a křehká. Lehce mi ještě také zmizely vrásky kolem rtů (smile lines).

Cena

Celkové hodnocení
Bohužel nebo snad díky budíky nemůžu říct o tomto krému jedině křivé slovo a jakmile mi toho doma dojde víc, abych neobjednávala jen krém, rozhodně si objednám další balení, abych tento malý zázrak měla v záloze na zimu. Krém jsem si opravdu zamilovala a jsem s ním moc spokojená a můžu ho jedině doporučit.
Jediné, co by snad někomu mohlo vadit, je trošku vyšší cena, ale u této skupiny dermokosmetiky je to normální a jsem ochotná za účinnou věc si zaplatit.


Už jste nějaký krém od Medik8 zkoušeli? Jaký je Váš oblíbený? Co říkáte na tento?








<a href="https://www.bloglovin.com/blog/11631605/?claim=28z5ahqn7gj">Follow my blog with Bloglovin</a>

1 komentář:

  1. Nevypadá vůbec špatně. O značce slýchám i poslední dobou docela často tak třeba se k ní taky jednou dostanu ikdyž cena je teda docela raketa :D ale chápu že za produkt podobné kvality a značky se hold platí :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)