DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

neděle 13. září 2015

Spotřebováno: Únor - září 2015

Hezkou slunečnou neděli,
Sice u nás svítí slunko, ale já jsem stejně zmrzlá, tak sedím zabalená v peřině s čajem v ruce. Prostě klasika a už se těším, až budou odpo v televizi dávat Kometu...
Dnes po hodně dlouhé době je tu spotřebováno, tak nějak mi ta kosmetika nechce mizet, asi s tím budu muset něco udělat...



Sensation Chocolat Paris - sprchový gel, který jsem si vyhlídla na loňském Interbeauty, nekoupila ho a pak mi ho dovezla Lenka z Mikrosvět by Ellen. Voní nádherně po hořké čokoládě, luxusní, kdyby nebyl tak extra drahý, rozhodně ho koupím znovu, pokud by byla značka na veletrhu. Voní krásně po čokoládě, žádná chemie. Pokud nevíte za co utrácet, tohle rozhodně doporučuji.

Victorias Secret sprchové gely - za mne nic moc, moc parfemované a dráždí mi ekzém. Jsem docela ráda, že jsem je vypatlala ve fitku, když je člověk zpocenej a smrdí jako čuník, tak jsou dobrý.

Ischia Thermae sprchový gel - mám k němu ještě i mléko/pěnu a musím říct, že mě ničím neuhranul. Dostala jsem jej jako dárek, sama bych si to nevybrala.


Sea of Spa Bio Marine pleťové mléko a voda - recenze ZDE

Xtreme Lashes odličovač - odličovač na oči při prodloužených řasách, moje stálice, viděli jste jej několikrát, tak už ho ani nemusím představovat.

Veld's odličovací olej - můj svatý grál v odličování, recenzi najdete ZDE



Sea of Spa krém na ruce - tenhle krém mne hodně nalákal po vyzkoušení na veletrhu. Nádherně hebké a hydratované ruce. Tak jsem jej koupila, ale při delším používání prostě mým sušenkovým rukám nestačil. Takže tenhle doporučit nemůžu a zůstávám u své Neutrogeny.

Mixa krém na ruce - tenhle mám pocit, že jsem opět od někoho dostala. Sama bych po něm nešáhla právě kvůli glycerinu, který obsahuje a moc mi nevyhovuje. Takže za mne tento krém na packy taky ne.

Olive Elixir krém na nohy granátové jablko - kupovala jsem jej na Krétě, v ČR nevím, jak je to s jeho dostupností. Ale dobrý krém a krásně voněl, kdybych ho potkala znovu, určitě ho koupím.

Victorias Secret Pure Seduction body butter - tohle máslo jsem ani nedopotřebovala z důvodu, který jsem psala už u sprchových gelů, parfemace tak silná, že mi až vadila navíc, se nesnesl s ekzémem. Škoda, měl krásné balení.



Sea of Spa Bio Marine krémy - recenze ZDE

BodyFarm denní krém leknín - tento krém jsem dostala od bratra k narozeninám. Ze začátku se mi strašně líbil, jenže pak jsem přišla na jedinou nevýhodu, která se neslučuje s jeho používáním a to, že strašně lepí. Jinak hydratace pro normální pleť dobrá, všechno v pohodě, ale prostě to lepení nepřežiju.



Nivea intimní mycí gel - normální mycí gel. Různě tyto gely střídám, patří mezi ty u mne oblíbenější.

Lush Ambrosia krém na holení - dostala jsem jej jako dárek k nákupu, když v Lushi omylem popletli objednávky a došla mi špatná. Tenhle krém mi moc nevoní, mám radši ten druhý, ale na holení lepší než pěna. Jediná nevýhoda je cena, je neúměrně drahý.
 
NevO Dead Sea SPA - sůl do koupele. Nejvíc aromatická sůl do koupele, jakou jsem kdy potkala, bohužel také za ni draze zaplatíte. Pokud jste kachny a furt se rácháte, tak vyhozené peníze, protože ji spotřebujete rychle (do jedné vany stačí jedna lžíce), pokud méně, vydrží dlouho, ale stejně je prostě drahá.


Elisabeth Arden 8 hour lip balm - nejlepší hojivý balzám na rty na světě a dokazuje to to, že už mám asi páté balení. Pokud trpíte na popraskané rty do krve, tohle je něco pro Vás.

Giorgio Armani Lasting Silk UV Foundation - můj svatý make upový grál, recenze ZDE


Xtreme Lashes Length&Volume mascara - moje řasenka na prodloužené řasy

Clinique High Impact Mascara - tuto řasenku používám už od 16, od té doby, co mám prodloužené řasy tak už jen na spodní řasy, ale prostě za mne nej řasenka pro přirozené řasy

MaxFactor 2000 Calorie Dramatic look - moje nejoblíbenější drogerková řasenka
 

Clinique bottom lash mascara - řasenka na spodní řasy, recenze bude, tak vydržte ;)



ATOK čokoládová maska - moje nejoblíbenější vyživující pleťová maska. Navíc voní jako čokoláda, doporučuji před její aplikací si jednu tabulku čokolády pořídit na jezení. :D

Dr. Belter sérum na žilky - tohle sérum mám pěkně dlouho tak 5 let mít bude, bohužel mi zapadlo a já ho objevila až teď. Takže prostě jde z domu....

Missha brush shampoo -
šampon na štětce, po dlouhodobém používání zjišťuji, že existují i lepší brush cleanery než tento...

Secret gelový deodorant - taky u mne stálá klasika


MAC duo-fiber brush - jaksi mu vypadly všechny štětiny. Poprvé se mi něco takového stalo, byl to nejspíše vadný kus. Štětce MAC mám 8 let a všechny drží v pohodě. Škoda ho, musím za něj koupit náhradu.

Alterna Bamboo Kendi Oil - bude recenze, takže si musíte počkat :)
Cacharel Amor Amor parfémová voda - dostala jsem ji kdysi dávno k vánocům. Hodně sladká, hodně těžká, trošku kořeněná. Teď jsem více na kořeněné, než sladší. Svého času jsem ji milovala.

Tak a to by bylo všechno... Snad toho příště bude více... A kolik toho zvládáte likvidovat Vy?


4 komentáře:

  1. Se žádnou věcí nemám zkušenost a jinak já toho zatím moc nepotřebuji, obvykle jsem ráda, když dodělám nějaký sprcháč každopádně teď jsem si dala stopku a snažím se vypotřebovat to co mám doma :)

    Bio aroma roll-on Sladké spaní

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná sbírka :) já mám plnou igelitku, ale nějak se k tomu nemůžu dokopat :D

    OdpovědětVymazat
  3. Amour amour jsem taky dříve používala.

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkná spotřeba, já za tuto dobu použiji spoustu produktů. Mám zkušenost pouze s mycí emulzí, která je skvělá.

    Dendy - lifestyle

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)