DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

středa 21. listopadu 2018

Recenze: Dior Backstage Contour Palette

Hezkou středu Vám přeji,
Dnes se podíváme na zoubek druhému produktu, který jsem pořídila od značky Dior Backstage. Původně jsem trochu váhala s pořízením, přeci mám jen teď trochu větší zásoby produktů právě na konturování. Nicméně ani jeden produkt není paletka a říkala jsem si, že na cestování by tahle nemuisela být špatná. Tak se pojďte se mnou podívat, jak paletka dopadla v mém testu.
Recenzi na jejich make up si můžete přečíst ZDE.


Dior Backstage Contour Palette




Balení
Stejně jako u make upu, paletku najdete v stříbrné krabičce, která nijak nevybočuje z řady celé kolekce. Samotná paletka je udělaná z bytelného plastu, kde na víčku je vystouplý nápis a rámeček se stříbrným efektem. Bohužel tohle musím hodnotit lehce negativně, ani ne tak to, že je nápis vystouplý, ale spíše to, že je stříbrný. Časem se stříbrný potisk prostě ojede a nebude vypadat tak pěkně. Další věcí, co bych zrovna u této paletky ocenila (protože je větší), tak by bylo zrcátko - na cestování by mělo fajn velikost.

Aplikace, efekt a výdrž
Všechny 4 barvy jsou stejně velmi jemné a dobře pigmentované a máslové. Rozhodně na ně nedoporučuji nějaké hrubší štětce, mohly by pak prášit. Pokud jste opatrné a zbytečně na štětec netlačíte, naberete přesně tolik, kolik potřebujete a nemusíte ani tolik oklepávat.
První dvě světlé barvy já osobně míchám dohromady a přidávám k nim ještě trochu rozjasňovače a tvořím si tak hodně přirozený rozjasňovač - když třeba používám BB cream. Nebo samotné dva jsou fajn na projasnění. 3. odstín používám jako "bronzer" a 4. vyloženě pouze na zvýraznění kontur k bronzeru.
Všechny 4 barvy se nanášejí a chovají stejně dobře, což hodnotám jako plus, občas se stává, že nějaká ta barva z paletky je prostě slabší. Nedělají čmouhy, ale jsou pigmentované, takže chce to lehkou ruku, snadno člověk může vypadat jak klaun. Co se týká výdrže nemám problém od 6:30 až třeba do 22h, samozřejmě trochu nošením na pleti vybledne, ale vypadá stále velmi dobře.

Cena

Celkové hodnocení
Paletku hodnotím tak, že za své peníze od Diora dostanete to, co očekáváte (nebo respektive, to co jsem já očekávala a jsem s ní velmi spokojená. Na cestování je to fajn kamarád a pokud budu někdy potřebovat takovouto paletku opět koupit, rozhodně ji budu zvažovat jako jednu z variant. Takže této paletce říkám ANO!


Už jste něco od Dior Backstage zkoušeli? Jak se Vám jejich produkty líbí? Co říkáte na tuto paletku? 















2 komentáře:

  1. Paletka vypadá super, ale nedala bych za ni tolik peněz :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Já od Dior měla pouze lak na nehty a bylo to spíše zklamání. Čekala jsem od něj mnoho, když se jedná o značku, co je na vysoké úrovni a za tolik peněz. Po té zkušenosti s ním mě už nic neláká.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)